2777
2789
عنوان

درد نوک سینه کمک!!!!

368 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها،نه روزه پریود م عقب افتاده دیروز مارک بی بی چک لاوین رز زدم یه هاله افتاد،،سوزش و درد سر سینه دارم زیاد،نوک سینه هام یه دونه های ریز سفید زده همونا درد میکنن زیاد،،فردا میخام برم از بدم،،کسی تا حالا از این دونه ها داشته و باردار بوده باشه.

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه روزه عقب انداختی نرفتی ازمایش  چ دلی داری🤩

آخه دوماه پیش م عقب انداختم گفتم الکی دپرس نشم چون نزدیک دوساله اقدامم ولی ماه پیش رفتم عکس رنگی گفت لوله ها تو دوتاش باز کردیم

استارتر ان شاءالله که باردار باشی😍

ببخشید تو تاپیکت سوال میپرسم

من ۱۰ روزعقب انداختم برای اولین بار.پریودام همیشه منظمه و تاحالا عفونتم نداشتم‌.از دادم منفی بود.رفتم دکتر برام امپول نوشت زدم الان ده روز گذشته هنوز پریود نشدم.ممکنه باردار باشم؟؟؟

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
آخه دوماه پیش م عقب انداختم گفتم الکی دپرس نشم چون نزدیک دوساله اقدامم ولی ماه پیش رفتم عکس رنگی گفت ...

خوووو پس بارداری . منم ماه عکس رنگی باردارشدم بااینک بازبود و چسبندگیم نداشتم . 

براشما ک بسته بوده 

صدردصد بارداری الان 

مواظب خودت باش

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
اره من اینجور بودم الان تو هفته هفتم هنوز درد دارم

دعا کن منم باردار باشم،،آخه دوسال داره میشه منتظرم،،ماه پیش عکس رنگی گرفتم دوتا لوله هام باز شدن خداروشکر،ولی این ماه پری نیومده هنوز

استارتر ان شاءالله که باردار باشی😍 ببخشید تو تاپیکت سوال میپرسم من ۱۰ روزعقب انداختم برای اولین ب ...

عزیزم اگه پروژسترون زدی یه هفته دیگه صبر کن ،،بی بی نزدی

اره پروژسترون زدم

ن تو این چند روزه بی بی نزدم میترسم منفی باشه😔😔

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
اره پروژسترون زدم ن تو این چند روزه بی بی نزدم میترسم منفی باشه😔😔

ببین پس بیخیال شو صبر کن تا پری بعدی

دعا کن منم باردار باشم،،آخه دوسال داره میشه منتظرم،،ماه پیش عکس رنگی گرفتم دوتا لوله هام باز شدن خدا ...

ان شاءالله نترس میشی

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤