2777
2789
ده تا بچه کوچک و سه .چهار تا هم مربی 

دو کیلو بسه. اسراف میشه بقیه اش

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چند تفر میشه خیلی حساب سرم نمیشه

٢٠ نفر

شايد بچه ها بيشتر بخورن شما واسه ١٥ نفر حساب كن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
۲.۵بگیر کم نیاد

۲کیلو برا ۲۰نفره. اینا ۱۵نفرم نمیشن

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
مگه ميخوان با كيك سير شن!!!

بچه ان دیگه به کم راضی نمیشن ...مگه اینکه نازک نازک به هرکی بره که اصلا خریدنش ارزش نداره ...من همیشه میگم یا خوب بخرم یا نخرم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
بچه ان دیگه به کم راضی نمیشن ...مگه اینکه نازک نازک به هرکی بره که اصلا خریدنش ارزش نداره ...من همیش ...

خود قنادي ها اينجوري براورد دارن!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

عزیزم اون تاپیک قفل شد در مورد نامبر بوک.

میخواستم بدونم اولا اون برنامه از کجا میدونه اسم ما چی سیو شده؟

بعدشم مثلا اسم من تو گوشی شوهرم سیو شده خانومی تو گوشی خواهرم هست خواهر ناطم و تو گوشی دوستم اسمم هست به اضافه ی جون و..... تو هر گوشی یه جور سیو شده خوب اون کدوم یکی از اینارو میاره؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
عزیزم اون تاپیک قفل شد در مورد نامبر بوک. میخواستم بدونم اولا اون برنامه از کجا میدونه اسم ما چی ...

نمیدونم بر چه اساسی هست اتفاقا خط هم به نام خودم نیست .میتونی نصب کنی برنامه رو ببینی به چه اسمی میاره

نمیدونم بر چه اساسی هست اتفاقا خط هم به نام خودم نیست .میتونی نصب کنی برنامه رو ببینی به چه اسمی میا ...

چه جالبو عجیب

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁