2821
2789
عنوان

کردا بیاین 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 97 پست
واقعن خوبه... ن فقط واس خانوادش و من...کلن دلسوزه خدا خیرش بده  اره اونا واقعن نمیفهن...جدید ...

میشه بپرسم اسم همسرت چیه؟ فقط خداییش راست بگی. میگم علتشو چرا میپرسم

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

علی رضا

با حرفات چند سالی منو بردی عقب. یکی همه دنیام بود. یکی هم اسم تو هم سن تو ازم گرفتش. خیلی سخت بود خیلی. یه لحظه فک کردم تو همون ادمی. 😔  چقد حالم بد شد. ‌ولی عشق من الان باید ۳۱ سالش شده باشه. اسمشم این نیس

بیخیال خوشبخت باشی گلم❤🤗

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
با حرفات چند سالی منو بردی عقب. یکی همه دنیام بود. یکی هم اسم تو هم سن تو ازم گرفتش. خیلی سخت بود خی ...

خخخخ ترسیدم اسمشو خالی بستم .

ن شوهر من نبوده چون  تاپیک تولدتو خوندم  مشخصاتشون ب هم نمیخوره .اسم همسرمم مسعوده

بیشتر ماها هر قدرم حالمون خوب باشه بازم شکست عشقی داریم ...بچگیه دیگه

انکار ناپذیره...مهم اینه بپذیریش باهاش کنار بیای

وقتی خودت بخوای ناخداگاه برات عادی میشه حتی میشه ب افکار و علاقت میخندی ...چون بهترشو برای خودت میسازی

همه میتونیم دوباره بسازیم...

امیدوارم توم بتونی ❤

خخخخ ترسیدم اسمشو خالی بستم . ن شوهر من نبوده چون  تاپیک تولدتو خوندم  مشخصاتشون ب هم نمی ...

یه لحظه حالم بد شد. خیلی بد. 😔 اره برا همین تاپیکاتو خوندم. شکر که اون نیستی. 

خوشبخت باشی همیشه

یه لحظه حالم بد شد. خیلی بد. 😔 اره برا همین تاپیکاتو خوندم. شکر که اون نیستی.  خوشبخت باشی هم ...

مرسی.

خودتو ازار نده چیزی ک گذشته تموم شده...شاید فک کنی شعاره ولی میشه مهم خواستنه

۸ ساله فراموش نشده. اونم فراموشم نکرده. هرروز به فکرمه. اما نشد بهم برسیم😔 راست میگی باید فراموش ک ...

خیلیا بهم نرسیدن ...خیلیاااااا

😊قرار نیست با توجیح هنوز دوستم داره معطل یه ادم رفته باشیم...گاهی نمیشه گاهیم نباید بشه

خیلیا بهم نرسیدن ...خیلیاااااا 😊قرار نیست با توجیح هنوز دوستم داره معطل یه ادم رفته باشیم...گاهی ن ...

نه توجیه نمیکنم. واقعیته‌ بهم ثابت شده😀

اما خب گفتم که یه لحظه یاد اون انداختی منو. ولی اون همدانی نیست اصلا‌ . الان کرجم نیست. برا همین خیالم تخت شد😀😀😂😂😂

مرسی عزیزم.

❤ التماس دعا