داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
باشه. داشتم تاپیکاتو میخوندم. حوصلم سررفته بود😀 اونجا که شوهرت خونه رو داده داداشش منم حرصم گرفت لابد سن شوهرت کمه. چندسالشه؟
داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
خخخخ ن سنشم کم نیس ۳۳ سالشه کلن دلسوزه .انقد خجالتی نتونس بگه بلند شن اخرم خونه رو فروخت ...
متولد ۶۵؟
به نظرم مرد خوبیه. مطمعن باش قدر تو و زندگیتم میدونه. خدا یه روز عوضش رو بهت میده حتی اگه جاریت لطف تو و همسرتو نفهمه. خدا میبینه