2777
2789
عنوان

رژیم شیر

103 بازدید | 10 پست

سلام من رژیم شیر رو شروع گردم توی سه روز دو کیلو کم کردم.میخوام ادامه بدم تا دو هفته ان شالله ۷ تا کم کنم.سوالم از کسایی ک این رژیمو گرفتن اینه ک آیا این رژیم بر میگرده بعد دو هفته ؟؟

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله هم برمیگرده هم معده ات داغون میشه 

من روز پنجم از درد معده به خودم میپیچیدم 

رژیم میگیزی اصولی بگیر 

اصلش اینه هفته ای ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم کنی 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

عزیزم من گرفتم خوب بود

بشرطی ک آب زیاد بخوری و بعدشم رعایت کنی

معده ت کوچیک مبشه و خیلی خوبه

یکی ام اینکه مثلا نوشته صبحانه شیر و خرما و میوه فصل من میوه رو نگه میداشتم گشنم شدمیخوردم

با گشنم شدنی آب ولرم و تخم شربتی و سبوس رو حل میکردم معدم پرمیشد قشنگ

خیلی خوبه

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
عزیزم من گرفتم خوب بود بشرطی ک آب زیاد بخوری و بعدشم رعایت کنی معده ت کوچیک مبشه و خیلی خوبه یکی ...

خدا خیرت بده عزیزم یه لحظه دلسرد و نا امید شدم.میخوام یکم‌ کمتر شم یعد ادامش رژیم‌معمولی بگیرم.فدای تو

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
خدا خیرت بده عزیزم یه لحظه دلسرد و نا امید شدم.میخوام یکم‌ کمتر شم یعد ادامش رژیم‌معمولی بگیرم.فدای ...

خواهش عزیزم

من کنارش ورزشم میکردم

البته بعدورزش خیلییی ضعف میکردم

ولی اون نصف نوز سهم نهارو قبل ورزش میخوردم و دولیوان شیر و خرما رو بعد ورزش 

ضمنا من چای سبز و دارچین و زنجبیلم میخوردم بعدورزش

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
خواهش عزیزم من کنارش ورزشم میکردم البته بعدورزش خیلییی ضعف میکردم ولی اون نصف نوز سهم نهارو قبل و ...

حتما انجام میدم پس.توی دو هفته ۷ تا کم کردی با این تعاریف؟

حتما انجام میدم پس.توی دو هفته ۷ تا کم کردی با این تعاریف؟

بیشتر فک کنم

البته چندروزی بود ک باز شرو کرده بودم تو دوروز ۲کیلو کم کردم

خونریزی غیرعادی دارم فعلا براهمون دس نگهداشتم 

پریودم اینبار بخاطر یسری مسائل بهم ریخته گفتم بهتره مواو مغذی بخورم فعلا

من کنارش هفته ای یبار مولتی ویتامین هم میخوردم و فک کنم دوماه ایناانجامش دادم

بیشتر فک کنم البته چندروزی بود ک باز شرو کرده بودم تو دوروز ۲کیلو کم کردم خونریزی غیرعادی دارم فعل ...

مرسی عزیزم ان شاالله زودی خوب بشی و ادامه بدی‌اگ خواسی آرومتر وزن کم کنی برو سایت لیمومی رژیم میده ۶۰ تومن خیلیا ازونم نتیجه دیدن.ماهی ۳ ۴ تا کم‌میکنه و رژیمش خیلی راحته