2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش سخته عشقه کم کم تبدیل به نفرت میشه ولی دیگه بعدش سرد میشه فقط یه نقش کمرنگ میمونه 

چرا باید تبدیل به نفرت بشه؟ چند وقت بعدش اوجِ بی طاقتی و پشیمونیشه به نظرت؟ 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
چرا باید تبدیل به نفرت بشه؟ چند وقت بعدش اوجِ بی طاقتی و پشیمونیشه به نظرت؟ 

چیزی که من چن بار تجربه کردم اینجوری بوده حالا شما رو نمیدونم ، اولش وابستگی بعد عشق اگه به جایی نرسه میشه نفرت یه جور تلافی کردن بی توجهی های طرف مقابل بعد دیگه سرد و بی حس میشه آدم ، بی تفاوت میشه

چیزی که من چن بار تجربه کردم اینجوری بوده حالا شما رو نمیدونم ، اولش وابستگی بعد عشق اگه به جایی نرس ...

خب نفرت چرا؟ کار بدی کرد که شد نفرت؟ خیانت کرد؟ بعد از چند وقت سرد شدی؟ الان اگه برگرده اونو ترجیح نمیدی و خاطرش از خیالت پاک شده؟  

امضا ندارم اثر انگشت زدم
خب نفرت چرا؟ کار بدی کرد که شد نفرت؟ خیانت کرد؟ بعد از چند وقت سرد شدی؟ الان اگه برگرده اونو ترجیح ن ...

خب زمانی که شما یکی رو دوست داری و اون آدم بهت بی توجهی میکنی حس بدی بهتون دست میده دیگه تو اون لحظه شاید بخاطر وابستگی تحمل کنید ولی وقتی رابطه تموم میشه و یاد اون موقع میفتید ازش بدتون میاد انقدر با خودتون مرور میکنید که عشق قدیم تبدیل یه نفرت میشه ، نه کلی میگم کاری به علت جدایی ندارم ، بعد سه تا شیش ماه دیگه دلتنگی تموم میشه و نفرت شروع میشه دیگه بعد یه سال بی تفاوت میشه آدم ، نه دیگه برگرده ام دیگه نمیخام وقتی آدم زده بشه دیگه فایده نداره برگشته طرف مقابل ،البته باز میگم این نظر منه شاید کسی دیگه اینجوری نباشه

خب زمانی که شما یکی رو دوست داری و اون آدم بهت بی توجهی میکنی حس بدی بهتون دست میده دیگه تو اون لحظه ...

من طرفم بخاطر اینکه خانواده ش نذاشتن ازدواج کنیم ناامید شد و رفت، حالا نظرت چیه راجع به احساسش و برگشتش؟ چقدر احتمال میدی؟ اگه بیاد چقدر طاقت میاره و چند وقت دیگع میاد؟ 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
من طرفم بخاطر اینکه خانواده ش نذاشتن ازدواج کنیم ناامید شد و رفت، حالا نظرت چیه راجع به احساسش و برگ ...

اگه بخاطر خانوادشون بوده واقن و خودش مایل بوده خب قضیه اش فرق داره احتمال داره خودش هنوز دلش با شما باشه و برگرده بستگی به دلیل جداییتون داره ، اینم که کی برمیگرده باز بستگی داره چه مدت با هم بودید و چقد وابستگی بینتون بوده ، نمیدونم واقن