2777
2789
خوش به حالت تو می خوای 5 کیلو کم کنی، اضافه وزن من بالاست🙈

من می‌خوام بیستا کم کنم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
مریض شو😩من آنفولانزا گرفتم ۵کیلوکم کردم😖

نه بابا  وزن من با این چیزا پایین نمیاد، تازه من پرخوری عصبی دارم، از دست بچه ها که کلافه میشم یهو نمیفهمم که  چطوری کلی غذا و خوراکی خوردم😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جور رژیمی؟ 

کربوهیدرات و حذف می‌کنی چربی و زیاد ،نون برنج ماکارونی و میوه و شکر حذف ب جاش انواع گوشت و سبزیجات وخامه و پنیر و پنیر پیتزا و سوسیس و کالباس و اینجور چیزا خیلی اشتها رو کم میکنه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
چجوریه؟ 

کربوهیدرات و حذف می‌کنی چربی و زیاد ،نون برنج ماکارونی و میوه و شکر حذف ب جاش انواع گوشت و سبزیجات وخامه و پنیر و پنیر پیتزا و سوسیس و کالباس و اینجور چیزا خیلی اشتها رو کم میکنه

کربوهیدرات و حذف می‌کنی چربی و زیاد ،نون برنج ماکارونی و میوه و شکر حذف ب جاش انواع گوشت و سبزیجات و ...

با خامه و پنیر پیتزا و اینجور چیزا وزن اضافه نمیشه آیا؟ 

با خامه و پنیر پیتزا و اینجور چیزا وزن اضافه نمیشه آیا؟ 

نه چون بدن قندی نداره چربی هارو میشکونه

اگه خواستی بیا این تاپیک

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3712508/با-رژیم-کتوژنیک-مانکن-میشیییم?postId=118880845

چه جالب

آره خیلی زود وزن کم می‌کنی ،