2777
2789
اگه چربی زیاد نخوریم چی 

لازم نیست قاشق قاشق چربی بخورید همین که مثلا فیله مرغ تو روغن سرخ کنید نه که روغن بچکه یا روغن زیتون تو سالاد بریزید کفایت میکنه 

خدایا شکرت 🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش جان عزیزم  والا تازه بی قرار شده خدا رحم کنه

فدات 

الهی دیگه این دوره رو باید بگذرونه ،زودی خوب میشه جوجت😍

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
چه طور بود گل کلم و چه طور درست کردی؟

من خام خوردم عزیزم فعلا اونطوری درست نکردم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

باران جان ،شما هم حالت مثه منه؟

من الان کاملا سیرم و دل ضعفه ندارم ،اما پشت پاهام ی جوریه انگار جون نداره ،کلا بی جون شدم ،ب زور راه میرم،این عادیه؟

منم هم بی میلم هم بی حال الکترولایت فکر کنم الان موثر باشه صبحا تو یه لیوان اب بزرگ یه قاشق سرکه سیب و یه قاشق نمک دریا بریز بخور اب قلم هم خوبه درست کنی بخوری البته من نمیخورم بدیه این رژیم همین دلزدگی از غذا های مجاز و هوس غذاهای غیر مجازه

خدایا شکرت 🫀
منم هم بی میلم هم بی حال الکترولایت فکر کنم الان موثر باشه صبحا تو یه لیوان اب بزرگ یه قاشق سرکه سیب ...

ممنون عزیزم باشه،اره خیلی تنوعش کمه😭

من امروز متاسفانه نتونستم شروع کنم

عه چرا عزیزم؟