2777
2789
عنوان

گروه خوني بياين بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 124 پست
یکم بیشتر درس بخون عزیزم من با لیسانس ادبیات انگلیسی می گم میشه به تحصیلات نیست به مطالعه است

خخخخخخخخ اره تو تاپیک بعدی هم حق با شماست.گاهی ادم باید سکوت کنه ب جا کمک.چون بحث با ادمی ک اطلاعاتشو نداره اینجا امکانش نیست.

دخترم من و بابا منتظریم بیای خونمون گرم تر بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخخخخ اره تو تاپیک بعدی هم حق با شماست.گاهی ادم باید سکوت کنه ب جا کمک.چون بحث با ادمی ک اطلاعاتش ...

عزیزم کمی مطالعه کن 2 تا گروه خونی ماژور و مینور وجود داره این یه موضوع عجیب نیست اینقدر فکرت رو محدود نگه ندار 

عزیزم کمی مطالعه کن 2 تا گروه خونی ماژور و مینور وجود داره این یه موضوع عجیب نیست اینقدر فکرت رو محد ...

بنا ب همین دلایل امکان نداره دونفر که A و O هستن بچه ای با خون AB داشته باشن.من مطالعه هامو کردم الانم وقت یاسین خوندن ندارم دیگه ریپ نکن

بنا ب همین دلایل امکان نداره دونفر که A و O هستن بچه ای با خون AB داشته باشن.من مطالعه هامو کردم الا ...

پدر OB هست و مادر A اون B مغلوبه بهتره آدم تحقیق کنه چون جهالت می تونه گاهی زندگی ها رو بپاشونه نظر غلطتتون رو جایی نشر ندید و زندگی کسی رو نابود نکنید دلیل اصرار من به آگاه کردن شما فقط همینه

پدر OB هست و مادر A اون B مغلوبه بهتره آدم تحقیق کنه چون جهالت می تونه گاهی زندگی ها رو بپاشونه نظر ...

گروه خونی OB رو  Bمیگن  و Oمغلوب 

دقیقا داری برعکس میگی

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
ببخشید تو توضیحاتش اشتباه نوشتم آخه مردم اصرار دارند که نمی شه آدم رو گیج می کنند

فدای سرت 

فقط تصحیح کردم دوست عزیز😘

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
پدر OB هست و مادر A اون B مغلوبه بهتره آدم تحقیق کنه چون جهالت می تونه گاهی زندگی ها رو بپاشونه نظر ...

گروه خون اگر OB باشه ب علت غالب بودن Bگروه خون B میشه و دیگه بهش نمیگن O.اشتباهت دقیقا همینجاست.جاهل خخخخخ برو بپرس از هر کی علمشو داره

طبق قوانین ژنتیک،ژنوتیپ مادرتOOهستش و برای پدرت میتونهAOیاAAباشه...که در این صورت ژنوتیپ فرزندان میتونه به صورتAOیاOOبشه...یعنی فرزندان فقط میتونن گروه خونیAیاOداشته باشن😐