2777
2789
عنوان

گروه خوني بياين بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 124 پست
تعجب نکردم! والا علم ژنتیک میگه ی الل از پدر و ی الل از مادر ب ارث برده میشه و در کنار هم گروه خونی ...

بابا غلط کردم کارتون راه میندازه خانم های پزشک حذف نمیشه وگرنه حذف میکردم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

قبل هر تزریق خونی ازمایش کراس مچ انجام میشه.قرار نیست هر کسی با تزریق بمیره ب هر کس خون هم گروه میدن ...

نه عزیزم مطمئنم پدر و مادر هردو او منفی بچه آ مثبت

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منفی شدم منفی نداریم اصلا  هر دوتا مثبتن برادرمم B+

منفی بودن مغلوبه یعنی فرد اگه ناخالص باشه گروه خونی خودش مثبت میشه ولی الل منفی داره و اگه با یه مثبت ناخالص  یا منفی ازدواج کنه احتمال منفی شدن بچه هس

شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."
نمیدونم والا برادرم B+

پدر ب مثبت ،مادر o مثبت

گروه خونی بچه ها میتونه اینا باشه

ب مثبت یا منفی

Oمثبت یا منفی

شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."