2789
عنوان

عروووسی😐👰👰

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 135 پست
وای منم خیلی استرس داشتم ، از اینکه همه چی به خوبی و خوشی برگزار شه البته فک کنم شما استرست بابت بعد ...

🤣🤣ارههه 

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میترسم😐اصنم جذاب نیست 

هست والله باور کن اصلا ترس نداره البته درستش نه وحشیانه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

همه که مثل هم نیستن که عزیزم نترسونش شاید از این نوع بی دردش بود  بعدم معاشقه و تحریک زیاد هم ...

منکه خودم دارم تلف میشم بخدا از استرس وترس😩واسه همینه یکساله دارم خاستگارمو میپیچونم که فعلا نیاد😃

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
من مجرد بودم می گفتم شب اول نمی رم تو اتاق شب عروسیمون شوهرم از خستگی خوابش برد رفتم بالا سرش گفتم ا ...

🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣دیواااانهههه😂😂😂😂😂منم گاهی اوقات شده حس میکنم من دارم بهش تجاوز میکنم قیافمم این شکلی میسه😈😈😈😈😈

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
وای سعی خودمو میکنم استرس نداشته باشم

استرس رو همه دارن

اما اولا کاش حالا که تا الان کاری نکردی بزاری برای یکی دو روز بعد

دوما قبلا معاشقه طولانی داشته باشید

پرستارم و عاشق پرستاری هستم

واقعا درد نداره اگ خودت بترسی برات دردناک میشه اگ فکر میکنید دردت میگیره بی حسی بزن یا ب همسرت بگو اول امادت کنه بعد یعقوبی ببرع ک دردشان حس نکنی خ راحت دردش مثل چاقو ک یهویی دستت میبره بعدش میسوزه و خون میاد و بعد بند میاد و تمام

مامان دوقلوها🦋
بابا نگو اینطوری اسی بیشتر میترسه

من خودمم میترسم😐بعضیا میان میگن وحشتناک،آدم یه حسی پیدامیکنی خب.بعد بعضی دیگه میگه نه ترس نداره.

منکه خودم دارم تلف میشم بخدا از استرس وترس😩واسه همینه یکساله دارم خاستگارمو میپیچونم که فعلا نیاد😃

😂😂😂خب بعدن به اشتباهت پی میبری هروقت تجربه کردی به این حرفاوکارات میخندی

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
ها دیگ اگ شل ککنه درد نداره هنگام امپول😂😁

فقط شل؟😑😐

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
واقعا درد نداره اگ خودت بترسی برات دردناک میشه اگ فکر میکنید دردت میگیره بی حسی بزن یا ب همسرت بگو ا ...

🤣🤣واقعا مثال جالبی زدی🤣🤣

😂😂😂خب بعدن به اشتباهت پی میبری هروقت تجربه کردی به این حرفاوکارات میخندی

خداکنه همینطور که میگی بشه😭😭❤

🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣دیواااانهههه😂😂😂😂😂منم گاهی اوقات شده حس میکنم من دارم بهش تجاوز میکنم قیافمم این ...

والله موجود به این با حالی ترس نداره مهربون با محبت 😂😂😂😂الانم تو تحریم از طرف این کنجدیم قیافه هامون این طوریه 😖😖😖😖😖😢😩😩😩😩😩

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن