2789
عنوان

عروووسی😐👰👰

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 135 پست

عزیزم‌ بعد اینقدر واست عادی میشه که فکرشم نمیکنی نهایتا همون چند روز یه کم سوزش داری بعدش انگار نه انگار چیزی رو حس نمیکنی

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین ،ممنونم تیکر رسیدن به حاجتم هست
بهترین کار اینه اصلااااااا بهش فکر نکنی اصلا از یاد خودت ببر اون موضوعو روز عروسیتم تا میتوتی حال م ...

😑😐وای نه بخدا من خیلی نازک نارنجیم

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تازه رومم نمیشه به دور بریام بگم فکر میکنم بهش گریم میگیره

منم😭😭😭فک کنم هرچی بیشتر بهش فک کنی بدتر باشه.باید به این فک کرد که چیزی نیست وبه خوبی وخوشی میگذره ونهاااااایتا ۱دقیقس

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
یعنی تو عقدت هیچ رابطه ای نداشتی؟ بابا شما چقد خوبید😅😍

😑🙄😑🙄

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

وحشتناک هس من بعد ۸ روز موفق شدم😂😂😂😂😊😊

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
نه نترس😂😂😂بعد یک مدت ب این حفات خندت میگیره.....

من مجرد بودم می گفتم شب اول نمی رم تو اتاق شب عروسیمون شوهرم از خستگی خوابش برد رفتم بالا سرش گفتم الا می خوای بخوابی انقد خندید داشت خفه می شه گفت تجاوز نکنی منو 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

الان متوجه شدم عزیزم این کار اصلا ترسی نداره باور کن دروغ نمیگم

وای سعی خودمو میکنم استرس نداشته باشم

آخه دردش اگه اندازه آمپول بود یچیزی😭😭

همه که مثل هم نیستن که عزیزم نترسونش شاید از این نوع بی دردش بود 

بعدم معاشقه و تحریک زیاد هم باعث میشه لذت کامل ببره و بدون درد باشه براش

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍