2789
عنوان

عروووسی😐👰👰

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 135 پست
فقط شل؟😑😐

اره شل کن سعی کن ریلکس باشی فقط ب لذت بودن باهاش فکر کنیو کلی معاشقه داشته باشی اصلا درد نداره از من ک اینطور بود البته همسرت باید اهسته پیش بره

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی من یچیز بگم؟من از این درد و اینا نمیترسم فقط میترسم کارایی تو رابطه بخواد که نتونم انجام بدم😐

دفعه اولمه اینجا ازین حرفا میرنم‌نترکم صلوات😐

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
یه دقیقه😖

شایدم کمتر،خب اون در عرض یه حرکت میره خب.شونصدبار که...دیگه نمیشه بحثو باز کرد😃

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
تازه رومم نمیشه به دور بریام بگم فکر میکنم بهش گریم میگیره

خواهر شوهر منم مثل شما بود ..از قبل همش برای شب گریه میکرد...

اونوقت شب عروسی داماد اینقدر خسته بود و نتونستن تا ۳ روز بهش دست نزد...

اینم حرصش گرفته بود..

بی خیال میگذره...

راحت باش..ایثاری شما به این فک میکنین داماد فک نمیونه

وای سعی خودمو میکنم استرس نداشته باشم

عزیزم عقد وعروسیتون یکیه یا الان تو عقدی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اره شل کن سعی کن ریلکس باشی فقط ب لذت بودن باهاش فکر کنیو کلی معاشقه داشته باشی اصلا درد نداره از من ...

واقعا ممنون از راهنماییت

امیدوارم همیشه سالم باشی و سایه ات رو سر خانواده ات باشه

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
والله موجود به این با حالی ترس نداره مهربون با محبت 😂😂😂😂الانم تو تحریم از طرف این کنجدیم قیافه ه ...

اره انقد گوگولیه کوشوله😂😂😂اه اه 

خخخخ منم الان دوران بارداریم اما اخراشه اولاش سخت بود استرس داشتیم بد

عزیزم عقد وعروسیتون یکیه یا الان تو عقدی 

نه عقدم

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
واقعا ممنون از راهنماییت امیدوارم همیشه سالم باشی و سایه ات رو سر خانواده ات باشه

خواهش میکنم مرسی عزیزم همچنین

اره اصلا نگران نباش بهت قول میدم اگه طرفتو عاشقش باشی حتی یک ذره هم درد حس نمیکنیو از لذت اون تو هم لذت میبری