2777
2789

لایک 🤗

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز برآورده نشده

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

فعلا در شرف وقوعه نمیتونم بگم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

هنوز ممکن نشده

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×

خدایا غیرممکن زندگی همه رو ممکن کن 🙏💙💚🌹

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
سلام لطفا بیشتر توضیح بده.عشقت یه طرفه بود؟ دعا هم کردی؟

سلام گلم 

اره یه طرفه بود

نرسیدم بهشاااا😑با قانون جذب خیلی چیزهارو به دست اوردم اما متاسفانه این نشد 😔

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
سلام گلم  اره یه طرفه بود نرسیدم بهشاااا😑با قانون جذب خیلی چیزهارو به دست اوردم اما متاسفانه ...

اشکال نداره. فکر کردم بهش رسیدی. دیدی چقد عشق یک طرفه ادمو داغون میکنه؟  

چه جوری فراموشش کردی

اشکال نداره. فکر کردم بهش رسیدی. دیدی چقد عشق یک طرفه ادمو داغون میکنه؟     چه جوری فرامو ...

داغوننن...اره به معنی واقعی کلمه داغون شدم....چون قضیه عشق یک طرفه من خیلی متفاوته

الان فکر کنم یکی دوماهی گذشته....بدترین ضربه رو بهم وارد کرد رفت....مگه میتونم فراموشش کنم؟....اونم کسی مثل من که هیچکیو به جزاون دوست نداشت.(حتی مادر پدرم)...اون یه جورایی هم الگوم بود هم دوستم......اما خب منو به یه چشم دیگه میدید.......و خیلی راحت این رابطه دوستانمونم رو هم بهم  زد، البته حقم داشت اون که نمیدونست چه حسی دارم بهش..........و خب الان نتیجش شده داغون شدنه من....چند روز پیش قلبم یک دنده شروع به تیر کشیدن کرد رفتم دکترو اکو این چیزا فهمیدم بخاطر عصبی شدن وناراحتی و استرس این مدتم بوده.....اون الان تو آرامشه ولی من....

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش