2777
2789
عنوان

بلاخره گریه کردم😭

537 بازدید | 14 پست

ازمون استخدامی رد شدم اونم با فاصله فقط یه نمره کمتر

تاچندساعت بحدی ناراحت بودم ک گریم هم نمی امد اما بلاخره بغضم ترکید حالا دیگ اشکام بند نمیاد

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم

میفهمتت

وقتی یهو همه چی بهم میریزه وخراب میشه حس خیلی بدیه....اما اتفاقیه که افتاده....باید باهاش کنار بیای.....هرچند سخته

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

همه منتظر نتیجه آزمون من بودن

چقدر التماس امام حسین کردم چقدر توکل کردم و شب بیداری کردم اما نتیجه اونی نشد که میخواستم کاش حداقل نفر قبول شده با اختلاف بیشتری ازم قبول میشد تا اینطور حالم بد نمیشد اخه فقط یک نمره فاصله داشتم تا قبولی

ای جان ...

تلاشتو جای دیگه بکن ..

مشابه این کار دیگه نیست!؟

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈
ای جان ... تلاشتو جای دیگه بکن .. مشابه این کار دیگه  نیست!؟

مشاور اموزشی بود توی مدرسه

ازمون سراسری اموزش و پرورش بود

شهرمن کوچیکه فرصت شغلی برای یه خانم وجود نداره

مشاور اموزشی بود توی مدرسه ازمون سراسری اموزش و پرورش بود شهرمن کوچیکه فرصت شغلی برای یه خانم وجود ...

مگه چند سال یکبار میگیرن ؟

یا خبر میدن ...

نمی‌دونم عزیزم تجربه تورو داشتم می‌دونم چی کشیدی

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈
مگه چند سال یکبار میگیرن ؟ یا خبر میدن ... نمی‌دونم عزیزم تجربه تورو داشتم می‌دونم چی کشیدی

معلوم نیس اصلا چندساله ازمون برقرار میکنن ولی معلوم نیس سال بعد هم باشه یانه اگر باشه شهرما بازم رشته مارو بخاد یانه

نمی‌دونم عزیزم ...

خب برو یه جا دیگه مشغول کارشو ...

کتاب هاروهم نگه دار سال بعد خبر دار شدی بازم آزمون هست بخون

اسی تاپیک آخرتو قفل کردی نشد نطر بدم

بنطر من اینجا خیلی تعصبی تو تاپیکا نظر میدن و ذهنیت خیلی بدی در مورد خواهرشوهرا دارن و اکثرا اونارو مقصر میدونن 

میدونم قطعا دلت بابت بعضی کامنتا شکسته ولی بیخیال اینجارو خیلی نباید جدی گرفت اون آدمایه تو تاپیکت ک ماجرای شمارو دقیق نمیدونن و برا همین شاید درست قضاوت نکردن

There is GOD💚💚💚   ..                                               

سلام   در جواب تاپیک اخرت     خواهر شوهر منم در رقابت با بارداری من باردار شد...تا شک کرد باردارم درجا باردار شد      درصورتی ک قبلش بچه نمیخواست ..بچه هامون حدود 20 روز اختلاف سن دارن... این مدل ادما خیلی عقده ای هستن...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...