2777
2789
عنوان

همسايه پر رو

132 بازدید | 9 پست

واي ديگه كلافه شدم اخراي بارداريمه و همسايه رو ب رويمون دم ب دقه ز ميزنه در خونمون زنگ ي سره ميكنه

ي بچه فصول و پرو هم داره ك مياد خونمو ميريزه بهم دفعه قبل بچشو تنها فرستاد خونم اومد كل سيسموني بچمو ريخت بهم بس ك شر هست 

هي چند سري مياد ميگه شما هم بياين اما نميخوام باهاش رفت امد كنم كلافه ام كرده چيكار كنم؟؟؟؟؟تازه ميگه بچه تون ب دنيا بياد ميام بازم

از الان تب كردم اوووف

وا خب چندبار که درو بازنکنی نمیاد دیگه!

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

در و باز نکن خواهرم بچه شم مجبور شدی راه بدی براش کارتن بذار بشینه نگا کنه به وسایلت دست نزنه

اصن ي دقيقه تو خونه واينميسته

ميره تو اتاقا ديت ب همه چيز ميزنه با اين كه ٦ سالشه

اما خيلي پرو و بي ادبه

وا خب چندبار که درو بازنکنی نمیاد دیگه!

ز ي سره ميكنه

تازه بهش گفتم اصن رفت امدي نيستم

نبايد خودش بفهمه

خيلي بزرگ تره از من تازه خانوم

ميگه تنهام حوصله ام تو خونه سر ميره

در اتاقا رو ببند و خیلی جدی بگو امروز اجازه نداری بری تو اتاق با بچه هم رو درباستی داری

همين كارو كردم اين سري اما باز هال خونه رو ريخت بهم

واي ديگه كلافه شدم از دست بچش

اصن ي دقيقه تو خونه واينميسته ميره تو اتاقا ديت ب همه چيز ميزنه با اين كه ٦ سالشه اما خيلي پرو و ب ...

در اتاقارو قفل کن

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌

عزیزم نمیدونم چرا واسه همچین چیز ساده ای معذبی وتاپیک زدی؟!!

راهش فقط بی محلیه چندبارم بهونه بیار درو بازنکن بگو حمام بودم خواب بودم یاهرچی اصلا نیاز به توضیح هم نیست اگر بازدیدی اصرارکرد بگوببخشید ماه آخربارداریمه ودکتر گفته فقط استراحت کنم.