2777
2789
عنوان

شما خودتونو مساوی متعلق به مادر پدرتون می دونین یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=118774311]نه همش مال پدره شما ی سکه میندازی تو دستگاه دستگاه بهت ی نوشابه میده حالا این نوشابه مال توئه یا دس ...[/QUOTEآدم خیلی فرق داره با نوشابه اگه اینجوری بود که پس اثری از وجود مادر بچه تو DNAیش نبود

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
مثلا بچه ی من که ارتباط خیلی خوبی با خاله هاش داره، چون دوسش دارن و بهش محبت میکنن، و در مقابلش، عمه ...

خب واقعیتش تا الان به اون زاویه نگاه نکرده بودم الان  منظورم با کسایی که بچه رو فقط متعلق به پدر و خانواده اش و از رگ و خون و ریشه ی پدر می دونن  ولی اینی هم که شما گفتیم اینجوری می شه که مثلا طرف میگه عمه یا خاله یا دایی یا عموی من تو قلبم جایی نداره و گاهی حتی یه غریبه ممکنه بارها از اونا هم بهتره باشه

نطفه چیه؟ به یک میزان از نظر ژنی از پدر و مادر به ارث میبریم تازه یکسری ژن ها به نام ژن های میتوکن ...

هر کس نظری داره خانوم و ما مجبور به قبول نظریات هم نیستیم 

تلاشی هم برای توضیح نظرم نمیکنم چون گویا شما جبهه گرفتین و نرود میخ اهنین در سنگ. روز خوش عزیزم ❤️

نطفه چیه؟ به یک میزان از نظر ژنی از پدر و مادر به ارث میبریم تازه یکسری ژن ها به نام ژن های میتوکن ...

آره دقیقا حرف شما کامل و جامع از نظر علمی و عقلانی ثبت شده و درسته حتی من یادمه تو دوره ی راهنمایی این قضیه رو تو علوم داشتیم