2777
2789
عنوان

شما خودتونو مساوی متعلق به مادر پدرتون می دونین یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 51 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=118774311]نه همش مال پدره شما ی سکه میندازی تو دستگاه دستگاه بهت ی نوشابه میده حالا این نوشابه مال توئه یا دس ...[/QUOTEآدم خیلی فرق داره با نوشابه اگه اینجوری بود که پس اثری از وجود مادر بچه تو DNAیش نبود

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
مثلا بچه ی من که ارتباط خیلی خوبی با خاله هاش داره، چون دوسش دارن و بهش محبت میکنن، و در مقابلش، عمه ...

خب واقعیتش تا الان به اون زاویه نگاه نکرده بودم الان  منظورم با کسایی که بچه رو فقط متعلق به پدر و خانواده اش و از رگ و خون و ریشه ی پدر می دونن  ولی اینی هم که شما گفتیم اینجوری می شه که مثلا طرف میگه عمه یا خاله یا دایی یا عموی من تو قلبم جایی نداره و گاهی حتی یه غریبه ممکنه بارها از اونا هم بهتره باشه

نطفه چیه؟ به یک میزان از نظر ژنی از پدر و مادر به ارث میبریم تازه یکسری ژن ها به نام ژن های میتوکن ...

هر کس نظری داره خانوم و ما مجبور به قبول نظریات هم نیستیم 

تلاشی هم برای توضیح نظرم نمیکنم چون گویا شما جبهه گرفتین و نرود میخ اهنین در سنگ. روز خوش عزیزم ❤️

نطفه چیه؟ به یک میزان از نظر ژنی از پدر و مادر به ارث میبریم تازه یکسری ژن ها به نام ژن های میتوکن ...

آره دقیقا حرف شما کامل و جامع از نظر علمی و عقلانی ثبت شده و درسته حتی من یادمه تو دوره ی راهنمایی این قضیه رو تو علوم داشتیم