2777
2789
عنوان

چشم میخورم

71 بازدید | 1 پست

ادمای چشم شور دوروبرمو میشناسم هردفعه با خودم میگم دیگه پیش این چیزی نمیگم اما باز حواسم پرت میشه از دهنم در میره و واقعا همون اتفاقی که نباید میوفته انقد دارم حرصصصص میخورم که نگو

اقایون درخواست ندن. خانومایی که درخواست میدید لطفا دلیلش رو در تاپیک ها بگین اگه فکر میکنید نمیدونم

بزار یه چیزی بت بگم.. همه آدما حسودن.. شدت و ضعف داره ولی حسادت توو جامعه ما مووووج میزنه.. باور کن هیچکس خوش ذات نیس.. من ک هر کی ب تورم خورده حسوووووود بوده.. ولی از چند نفر ضربه سختی خوردم ک شدت حسادت اونا بیشتر بوده.. یکیش زن داداشمه.. یکیش مادرشوهرمه.. یکیش یه رفیق کوردمه.. یکیش یه رفیق بچگیامه ک سالن کاره.. این 4 نفر چشمم کنن دیگه بدبخت میشم.. ما بقی باز هر کیو دیدم حسود بوده ولی در حد اینها زخم بزن نبوده.. نمونش همین تاپیک یک کلمه گفتم پدرها باید ب اعتماد به نفس دخترهای دم بختشون اهمیت بدن چون بحث مالی برا همه مهمه.. حتی بچه.. یه عده ک سطح پایین و درد کشیده بودن ریختن سرم با اکانت های دوم و... ک یکیش معلم بود بدجوری سوخته بود.. دیگه در حد تعلیقی بهشون جواب دادم.. گوشیمم خراب شده امروز اخرین وقتشه ک میتونم بیام نی نی سایت.. دیگه گفتم جواب ابلهان این سری خاموشی نباشه.. واقعا مردم میترکن ببینن یکی خوشه! اخه زنیکه تو چون کل تاپیکهات فقط بحثت ارزوی طلا گرفتن و طلا خریدنه و... کلی حسرت طلا داری تو دیگه چرا بدت میاد وقتی میشنوی مادیات مهمه!! مردم حسودن زیپ دهنتو بکش و پیش هیچکدوم هیچ حرفی نزن از حسادت میزنن چپ و چولت میکنن..