بزار یه چیزی بت بگم.. همه آدما حسودن.. شدت و ضعف داره ولی حسادت توو جامعه ما مووووج میزنه.. باور کن هیچکس خوش ذات نیس.. من ک هر کی ب تورم خورده حسوووووود بوده.. ولی از چند نفر ضربه سختی خوردم ک شدت حسادت اونا بیشتر بوده.. یکیش زن داداشمه.. یکیش مادرشوهرمه.. یکیش یه رفیق کوردمه.. یکیش یه رفیق بچگیامه ک سالن کاره.. این 4 نفر چشمم کنن دیگه بدبخت میشم.. ما بقی باز هر کیو دیدم حسود بوده ولی در حد اینها زخم بزن نبوده.. نمونش همین تاپیک یک کلمه گفتم پدرها باید ب اعتماد به نفس دخترهای دم بختشون اهمیت بدن چون بحث مالی برا همه مهمه.. حتی بچه.. یه عده ک سطح پایین و درد کشیده بودن ریختن سرم با اکانت های دوم و... ک یکیش معلم بود بدجوری سوخته بود.. دیگه در حد تعلیقی بهشون جواب دادم.. گوشیمم خراب شده امروز اخرین وقتشه ک میتونم بیام نی نی سایت.. دیگه گفتم جواب ابلهان این سری خاموشی نباشه.. واقعا مردم میترکن ببینن یکی خوشه! اخه زنیکه تو چون کل تاپیکهات فقط بحثت ارزوی طلا گرفتن و طلا خریدنه و... کلی حسرت طلا داری تو دیگه چرا بدت میاد وقتی میشنوی مادیات مهمه!! مردم حسودن زیپ دهنتو بکش و پیش هیچکدوم هیچ حرفی نزن از حسادت میزنن چپ و چولت میکنن..