نامزدم توی سمینار دانشجویی تویه یه شهرستان اسخنرانی داره...از عید درگیرش مثلا 1 ماهه دیگه جشن عقدمونه....به خاطر این سمینار لعنتی به اندازه کافی قرارامون کنسل شده.دیروز بهش می گم منم میام دوست دارم تو همایش باشم...میگه نه!!!اونجا همکارام هستن نمی شه ،سرم شلوغه معلوم نیست بتونم برت گردونم تهران...خودت باید بیای و از این حرفا..... آخر شب دیده من ناراحتم انگار نه انگار میگه دیگه داری خستم می کنیا...نذار اول زندگی رو دنده لج بیفتم.....تهدیدم کرد خیلی دلم شکست....به جای اینکه دوست داشته باشه برم میگه نیا تازه یه مقاله هم توی اون سمینار مال منه میگه خودم مدرکشو برات می گیرم
من یقین دارم قدرتی شکست ناپذیر از من و هر آنچه که دوست دارم حمایت میکند و همه خواسته های درست دلم را از راهی عالی براورده میکند،پس من از هرگونه فشار و تنش رها میباشم و با احساس رضایت و شادمانی زندگی میکنم زیرا "همه چیز بدست اوست
دیشب با اینکه می دونست خیلی ناراحتم و دعوامون شد...سعی نکرد آرومم کنه در حالیه که من همیشه سعی می کنم بهش آرامش بدم...از صبح 1 بار زنگ زده که جوابشو ندادم...نمی دونم چه جوری برخورد کنم
من یقین دارم قدرتی شکست ناپذیر از من و هر آنچه که دوست دارم حمایت میکند و همه خواسته های درست دلم را از راهی عالی براورده میکند،پس من از هرگونه فشار و تنش رها میباشم و با احساس رضایت و شادمانی زندگی میکنم زیرا "همه چیز بدست اوست
بچه ها به نظرتون چی کار کنم...خیلی عصبانیم...خیلی می دونم زنگ بزنه حرف هایی می زنم که....
با سمیرا موافقم...........من روز اول استخدام نامزدم تو یه شرکت معتبر باهاش رفته بودم...البته یه کار کوچیک داشتم که بعد اون میخواستیم با هم بریم شرکتشون.......همکارایی که باهاش استخدام شدن ...بعدها بهش گفته بودن زن زلیل با خانمت اومده بودیااااااااااا یادتههههههههههه؟!
بچه ها من خودم اونجا مقاله دارم 1ماه پیش گفت می برمت دیروز میگه نیا آخه چند بار تا حالا قرار این مدلی با هم گذاشتیم بعد زده زیرش.....
از صبح دارم اشک میریزم...الانم زنگ زد دوباره دعوامون شد..
والا من یه سینمایی خارجی دیدم طرف دانشمند بود تو سمینارش از همسرش تشکر ویژه کرد.....همسرش هم حضور داشت.....حالا آقایون ما برعکس ان .......تا راه بیفتن خیلیههههههههههههههههه.....