2777
2789
عنوان

دلم شکسته....

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 65 پست
تارا جان این چه حرفیه تازه هنوز شما عقد نکردین وضعیتون اینه اگه عقد کنین چی میشین؟

یه کم باید از حالت مجرد بودن هر دوتون خارج بشین خیلی هوای بچگی تو کله تون هست هر دو تون رو میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سانازی دلم گرفته همه دیشب بیدار بودم الان مثلا سر کارم.......خسته شدم از بس میگه کار همایش...خستم
من یقین دارم قدرتی شکست ناپذیر از من و هر آنچه که دوست دارم حمایت میکند و همه خواسته های درست دلم را از راهی عالی براورده میکند،پس من از هرگونه فشار و تنش رها میباشم و با احساس رضایت و شادمانی زندگی میکنم زیرا "همه چیز بدست اوست
مگه اون 250نفر کیا هستن همه هم دانشگاهی هم هستن ویا هم رو می شناسن اگه شوهرتو می خوای خیلی خوشکلو شیک برو کنارش باش نزار کسی سو استفاده کنه.حالا که کارت گرفته برووووووووووووووووووووووووووووووووو
melodyمی گه برلت کارت گرفتم بیا که بعدا نگی گفتی نیا....ولی می دونم الکی میگه چون می دونه از دسش ناراحتم و نمیرم
من یقین دارم قدرتی شکست ناپذیر از من و هر آنچه که دوست دارم حمایت میکند و همه خواسته های درست دلم را از راهی عالی براورده میکند،پس من از هرگونه فشار و تنش رها میباشم و با احساس رضایت و شادمانی زندگی میکنم زیرا "همه چیز بدست اوست
تارا جان باورت میشه الان به این حرفهایی که اینقدر جساس هستی و حساس برخورد میکنی

من خندم میاد

چون منم این دوران این دعواهای بیخودی رو داشتم

اگه دوسش داری و میخای واقعا باهاش زندگی کنی باید یه جورایی با هم کنار بیایین

اگر مشکل اساسی باهم ندارین یعنی از نظر خانواده و فرهنگی و چیزای مهم

اینجور دعواها بیخودین
بنظر من از هوش زنانه ات استفاده کنی و کاملا با درایت بری جلو مشکلی پیش نمیاد

یعنی قبول کن که بالاخره اون یه حرفی که میزنه بهت فورا بر نخوره
melody میگه یه دوست مذهبی داره عکسشو دیدم همش با اونه میگه
سلام عزیزم. این مسائل و مشابهش توی زندگی آینده خیلی ممکنه پیش بیاد. به نظرم بهتر بود از اول اینجوری با لجبازی وارد نمی شدی. با سیاست بهتره. به نظر من اگه قراره با هم ازدواج کنید و این زندگی رو می خوای هم از الان حساسش نکن و هم نذار پایه های رابطتون با لجبازی شکل بگیره.
الان دوباره زنگ زد....کلی خواهش کرد بیا همایش برات آژانس می گیرم...5 دقیقه می گفت منم گفتم نمی یام بذارین بگم چرا:
2 هفته پیش بهش گفتم گفت بیا
هفته پیش گفتم گفت باید بررسی کنم
دیشب باز خودم گفتم گفت نه
بعد یه دعوای مفصل امروز می گه بیا......واقعا اگه شما بلودین چی کار می کردین
مردایی که هنوز وارد زندگی نشدن تا بیان یاد بگیرن چه جوری باید رفتار کنن طول میکشه. به نظر من حتمااااا برو به چند دلیل:
1- اینکه اگه نری یاد می گیره که در هر موردی برای اینکه تو رو از سر باز کنه یا پیروز بشه با یکم دعوا یا یه تند خویی یا یه بی محلی پیروزه.
2 اینکه فکر می کنه بعد از هر دعوایی هر کاریم بکنه تو راضی نمیشی پس کم کم از صرافت منت کشی و دل تو رو به دست آوردن می افته
3- اینکه با این کار گذشت و بخشندگی رو هم یادش میدی. ممکنه دو روز دیگه تو یه اشتباهی در حقش بکنی و اون همینجوری سخت برخورد کنه.
با احتمال اینکه بالاخره خودت آروم می شی و باهاش آشتی می کنی بذار این آشتی به موقع اتفاق بیافته و ظاهرش اینجوری باشه که تو اون رو بخشیدی و حالا پذیرفتی که بری چون اون پشیمونه. نه اینکه سمینار بگذره و تموم شه بره و کارش سبک بشه و تو هم اون چیزی که می خواستی نشده و هم مفت و مسلم آشتی کرده باشی!
خصوصا حالا که کلی خواهش کرده حتما بپذیر و بگو باشه ایندفعه رو می بخشم ولی دوست دارم هر دومون بدونم که باید اولویت زندگی هم باشیم