2777
2789
عنوان

دلم گرفته.....😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 40 پست
چرا اینقد خودتو خوار و ذلیل میکنی دست پیش گرفته پس نیفته . تو باید عرضه داشته باشی همین امروز جلو چش ...

ای بابا اگ میخواست قدر بدونه ک وضع مااین نبود ...

سردم اصلا دیگ نمیتونم محلش بزارم از چشم افتاده 

چاره ای جز تحمل کردنش نیست

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

گلم اون الان حرف شمارو سرکوفت حساب میکنه یه مدت بهش هیچی نگو. اگه میخواست زن بگیره وقتی فک میکرد مشکل از شماست اینو میگفت الان با خودش میگه من سه سال فک میکردم مشکل از زنمه بهش هیچینگفتم حالا اون بهم سرکوفت میزنه. بذا یکم اروم شه الان اگه قهر کنی یا دعوا فک میکنه واسه اینکه اینجوریه شما بهش محل نمیری نمیفهمه از رفتاراش ناراحتی

عزیزم همینجوری رد میشی دعام کن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم بعدشم خودت نگو زن دوم این چه حرفیه؟ زندگی مشترک بالاتر از این حرفاست که واسه بچه خرابش کنی. بچ ...

خودش میگ رن میگیرم من نگفتم 

گلم اون الان حرف شمارو سرکوفت حساب میکنه یه مدت بهش هیچی نگو. اگه میخواست زن بگیره وقتی فک میکرد مشک ...

هی بهش تیکه انداخته که خرج مشکل تو میکنم و میخوام زن بگیرم بعد شما میگی هیچی نگفته. حتی اگه شوخیم کرده باشه زشته و معنی نداره 

خاک بر سر اون دکتر که سه سال نگفته شوهرت آزمایش بده ولی تو هم بد وقتی رو انتخاب کردی برای حرف زدن او ...

یک هفته قبل ماخبردارشدیم دیروز داشتم میگفتم ببین چقدر دکترا بیسواد شدن ک یهو اینو گفت.

مشکل من بچه نیست مشکلم بیشعوریشه

تهرانم اولین دکترمو رفتم غفاری تو پاسداران اون نوشت برا جفتمون اما رفتیم ازمایشگاه معمولی نشون نداده ...

توپایتختم اینجوردکترپیدامیشه یعنی سه سال کم نیست تکی قرص وحرص وحسرت نمیدونم شایدمصلحت این بوده که همسرتوبشناسی من خودمشکل داشتم بنده خدایبارنگفت جیبم خالی شددلداریم میدادبچه ایم بچه میخوایم چکارخداصبرت بده زوده حالاشوهرت قدرتوبدونه

الان پشتشو خالی نکن تو دلش حتما غوغاست کنارش باش و بهش ارامش بده واسش پیام بفرست بگو تو زندگیمی بگو تو الویت اول و اخرمی بچه رو کنار تو با خنده ها و شادیهای تو میخوام اگه میخواد تو اخم رو صورتت بیاد دنیارو نمیخوام چه برسه به بچه

بگو تو همه دار و ندارمی 

گناه داره

خودش میگ رن میگیرم من نگفتم 

میدونم خودش گفته

میگم اگه حرفش جدی بود وقتی فک میکرد مشکل از شماست میگفت نه الان که مشکل از خورشه

میخواسته غرورشو حفظ کنه یچی گفته

توپایتختم اینجوردکترپیدامیشه یعنی سه سال کم نیست تکی قرص وحرص وحسرت نمیدونم شایدمصلحت این بوده که هم ...

اخه مشکل مالیم نداره بدبخت پول دوسته

من برام مهم نیست اصلا بچه دارم نشم ولی حداقل ی زره درک میخوام از طرفم ک بفهمه من ک حرفی نزدم ک اینجور کرد سه سال سر هربار ویزیت ب من تیک میندازه چیزی نیست حالا ی کلام حرفمو اینجور کرده

الان پشتشو خالی نکن تو دلش حتما غوغاست کنارش باش و بهش ارامش بده واسش پیام بفرست بگو تو زندگیمی بگو ...

ای مردشورشو ببرم🤕

هی بهش تیکه انداخته که خرج مشکل تو میکنم و میخوام زن بگیرم بعد شما میگی هیچی نگفته. حتی اگه شوخیم کر ...

گلم ما که توی زندگی اونا نیستیم 

من خودم اگه شوهر اخم کنه میگم باید ولش کرد انقد حساسم ولی شوهر طفلکش الان حالش بده بعدشم خودشم میگه با شوخی میگفته جیبمو خالی کردی شاید میخواسته جال و هوای زنشو عوض کنه اما بلد نبوده و نمیدونسته این حرف حانومارو میرنجونه. اخه مردا کلا یچیزاییو شوخی میدوننن که ما زنا توهین میدونیم

یک هفته قبل ماخبردارشدیم دیروز داشتم میگفتم ببین چقدر دکترا بیسواد شدن ک یهو اینو گفت. مشکل من بچه ...

اون شدیدا سوخته احساس ناتوانی میکنه محلش نده راه سختی پیش روشه شوهرم تو ۴ ماه اینقدر آمپول هورمونی زد که ۳۰ کیلو وزن اضافه کرد دریغ از ذره ای نتیجه تا حالام پول دو تا خونه رو خرج آی وی اف و میکرو کرده و هیچ درسته منم هم جسمم هم روحم داغون شد ولی شوهرم پیر شده تو این سن‌کمش نصف موهاش سفید شده. سعی کن درکش کنی

اون شدیدا سوخته احساس ناتوانی میکنه محلش نده راه سختی پیش روشه شوهرم تو ۴ ماه اینقدر آمپول هورمونی ز ...

منم بخدا موهام سفیده ی لحظه بدون رنگ نیست ازبس حرص خوردم.

جواب بگیره نگیره برام مهم نیست بچع برا چیمه 

من دلم ی مرد با شعور میخواست ک نداد

گلم ما که توی زندگی اونا نیستیم  من خودم اگه شوهر اخم کنه میگم باید ولش کرد انقد حساسم ولی شوه ...

روزای سختی رو داره ولی قرار نیس رو سرزنش خالی کنه این بنده خدا که خوشحال نیس بعدشم با این وجود باز میاد اینو تهدید میکنه که زن میگیرم  خو این بدتر آدمو دلسرد میکنه از زندکی و خودش