۳سال بچه دار نمیشم کلی دکتر رفتمو دارو خوردم عذاب کشیدم دکترا میگفتن ی تنبلی تخمدان خفیف داری ک هربارم دارو میدادن اوکی میشدو مشکلی نداشتم اما باردار نمیشدم.بماند ک چ عذابی میکشیدم شبی ۹تا به من قرص متفاوت میدادن. شوهرم زیرزیرکی هی میگفت این مشکل تو پدر جیب منو درورده اخریام همش ب شوخی ولی از درون مشخص بود جدیه میگفت دیگ فک کنم باید ب فکر زن دوم باشم.....ینی این حرفش جیگرمو اتیش میزد😭😭😭😭😭😭تااینک اون ماه رفتم ی دکتر جدید گفت توکه سالمی اول شوهرتوبفرس بره رویان ی ازمایش جدید بده تا بد ببینم چیه....
خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حالا ک جواب ازمایش اومده معلوم شده عاقا مشکل داره اسپرمش حداقل مثلا باید۴باشه این ۱ ینی محاله بچه دار شه مگ اینکه درمان بشه
دیشب ی کلام تو سونو گرافی گفتم ۳سال منه بدبخت پدرم درومد بااین همه دارو حرف ک توسرم بود حالا اصلا مشکلمون ی چیز دیگست....نمیدونین چی کرد اینقد بدو بیرا گفت من فقط سرمو انداختم پایین اشکمو پاک میکردم ک کسی نفهمه اخرم گفت من ازادم زن بگیرم و مطمن باش میگیرم ....
خیلی دلم شکسته....خیلی
میگفتی گم شو همون بهتر که بچه دار نمیشی با این اخلاقت . میگفتی صدتا زن دیگه ام بگیری تو هی بچه دار ن ...
نمیشه تو بیرون باهاش بحث کنی میزنه شتو پتت میکنه فقط نگاش کرومو لال شدم دیشبم اومدیم خونه هی حرف زد اما انگار من مردم اصلا دوست ندارم صداشو بشنوم خیلی نامرده
چرا اینقد خودتو خوار و ذلیل میکنی دست پیش گرفته پس نیفته . تو باید عرضه داشته باشی همین امروز جلو چشاش کل دارو هاتو بریز سطل آشغال و بشدت باهاش مغرور و سرد باش تا بفهمه تو داری تحملش میکنی و منتتو داشته باشه
خاک بر سر اون دکتر که سه سال نگفته شوهرت آزمایش بده ولی تو هم بد وقتی رو انتخاب کردی برای حرف زدن اون لحظه اون حالش بد بوده از حرف تو جوش آورده منم روزی که شوهرم فهمید مشکل داره من دستشو گرفتم گفتم عشقم من یه تار موی تو رو با صد تا یچه عوض نمیکنم برگشت گفت نه تو رو خدا بکن بعد از ۵ سال و چندین آی وی اف نا موفق کیفیت تخمکام اومده پایین ذخیرم کم شده داغون شدم ولی الان بعضی وقتا همین شوخیا رو باهام میکنه جوی نگیر