2777
2789
والا بخدا کاش دخترا هیچوقت ازدواج نمیکردن تا این مردا اینقد تحقیرشون نکنن 

اره راست میگی خواهر وقتی میرم با یکی دیگه آدم خرد میشه میگه من چم بود ک رفت بااون😢

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
نه .من اونجا کتک خوردم خیلی زیاد بستری شدم ده روز و بچم دنیا اومد و دادگاه هم نتونستم برم چون وکیل گ ...

عزیزم خوشحالم که جدا شدی ولی کاش بعد کتک و دیدنش تو اون حال دیگه برنمیگشتی حالا دادگاه هرچی میخاد بگه 

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دوسالشه

خواهر همین کاری ک من میگم بکن گوشی شوهرت و قایمکی بردار پیام بده به خانمه ک دیگه نمیخوام باهات باشم تو خیلی هرزه ای و برایش رو مسدود شدگان ک اگ جوابم داد نیاد ک شوهرت ببینه ولی ریسکشم خیلی بالاس

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
اره دوسالشه

آجی تو این دنیا به چشم خودتم اعتماد نکن دیگه چ برسه....

اره راست میگی خواهر وقتی میرم با یکی دیگه آدم خرد میشه میگه من چم بود ک رفت بااون😢

خاک تو سر هیزشون کنم که هیچ وقت به زن خودشون  راضی نیستن همش دنبال چش چرونی و کثافت کارین 

خواهر همین کاری ک من میگم بکن گوشی شوهرت و قایمکی بردار پیام بده به خانمه ک دیگه نمیخوام باهات باشم ...

میخام فردا بکشونمش مغازه بزنمش ی سیلی بزنم بره گورشو گم کنه ب شوخرم میگ بش بگو بیا مغازه ببینمت

نمیدکنم قبول کنه یا ن

اگر من جاي تو بودم اون لحظه فرار ميكرد و با جيغ و داد مردمو ميريختم اونجا . اگر هم نميتونستم بعدا ش. ...

عاشق ک بشی بی دفاع میشی هر کاری ام‌ک بکنه مجبوری سکوت کنی و بسوزی😥

عزیزم خوشحالم که جدا شدی ولی کاش بعد کتک و دیدنش تو اون حال دیگه برنمیگشتی حالا دادگاه هرچی میخاد بگ ...

شوهرم زرنگ بود به معنای واقعی .تو دادگاه مثل سگ گریه میکرد که من زنمو دوست دارم ....یه استشهاد بزرگ جمع کرد برد دادگاه که من محلش نمیذارم روزای بدی بود مجبورم کردن مجبورم کردن.من تازه زایمان کرده بودم تو شیش ماه بیست کیلو اضافه وزن اوردم صورتم بدجور لک افتاد 

شوهرم زرنگ بود به معنای واقعی .تو دادگاه مثل سگ گریه میکرد که من زنمو دوست دارم ....یه استشهاد بزرگ ...

خانوادت چی حمایتت نکردن؟

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 
خاک تو سر هیزشون کنم که هیچ وقت به زن خودشون  راضی نیستن همش دنبال چش چرونی و کثافت کارین

اره والا همشون عین همن مردای بی فکر‌

این زندگی توئه به خاطرش بجنگ نذار یه هرزه به شوهرت نزدیک بشه هرجورشده شوتش کن بیرون حتی نشد به شوهرش ...

خب دلم از این اشغلل هم شکسته نمیخام ریختشو ببینم

اگر من جاي تو بودم اون لحظه فرار ميكرد و با جيغ و داد مردمو ميريختم اونجا . اگر هم نميتونستم بعدا ش. ...

منم جیغ و داد کردم شوهرم منو گرفت دهنمو بست کتکم زد من ماه اخر بودم نمیتونستم اصلا تکون بخورم .بعدشم غش کرده بودم بستریم کردن