🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
نه چون خودم ازدواج کرده بودم .خانوادم حتی بمن جهیزیه ندادن سرسوزن .سیسمونی هم ندادن وکلا قید منو زدن .وتی هم درخواست طلاق دادم خانوادم گفتن برنگرد خونه ما من یواشکی طلاق گرفتم بعد حدود شیش ماه فهمیدن جدا شدم به معنای واقعی تنها بودم
خب چون بي دفاع هستي و كاري از دستت بر نمياد مجبوري متوسل به اين روش ها بشي . كاري از دستت بياد كه با ...
اره تو درست میگی.چقدر سخته شوهر آدم خیانت کنه آدم به فکر مرگ خودش میوفته تو اون لحظه
🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
نه چون خودم ازدواج کرده بودم .خانوادم حتی بمن جهیزیه ندادن سرسوزن .سیسمونی هم ندادن وکلا قید منو زدن ...
عزیزم پس کجا زندگی کردی بعد طلاق؟بچه هات چی شدن پیش کی هستن؟
تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐 مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌 نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐
بمیرم بمیرم چقد سخته دارم جون میدم ولی نمیمیرم مغازه داره ی زنه رفته نمیدونم چی بش گفته امشب گوشیش د ...
آروم باش من یه تجربه ی خیلی خوب دارم از پدر مادرم پدرم سه سال پیش پدرم خیانت کرد مادرم بخشید تو سن 60 سالگی طلاق گرفتن الان پدرم بی حیا تر شد خواهشا اگه بچه نداری طلاق بگیر یا اگه نمیخوای طلاق بگیری دارایی هاش رو به اسمت بزن مغازه همه و حق طلاق اگه این کار رو نکنی مطمین باش یه روز پشیمون میشی و اون دوباره این کارو تکرار میکنه.