2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردای احمق نفهم     هستی هنوزم باهاش

این مردا به خاطر ی ذره چیز چی کار میکنن ها حقشونه اون جا شونو ببریم.والا

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
آره دوتا بچه کوچیک داشتم مثل فرشته .به غلط کردن افتاد که به جزپیام چیزی نبوده بهم قول داد که دیگه تک ...

درسته بخشیدیش ولی تا آخر عمر یادت میاد هی .

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
من پیام های س ک س ی شون رودیدم اونم تواوج اعتمادباشوهری که سالها به خاطرش سختی و نداری ودربه دری کشی ...

😭😭😭😭 مردانگی اکثرا تو مردا مرده

وای چه بد،موندی بخشیدیش یانه؟

نه .من اونجا کتک خوردم خیلی زیاد بستری شدم ده روز و بچم دنیا اومد و دادگاه هم نتونستم برم چون وکیل گفت نه شاهد داری نه مدرک پس اونا ادعای شرف میکنن فقط بخاطر کتک شکایت کردم ولی دادگاه منو برگردوند ولی دیگه حتی تف هم بهش نمینداختم بعد یکسال تحمل نکرد و بازور کمربند و شلنگ با من رابطه برقرار کرد از شانس گوهم حامله شده بودم دوباره با همون یبار .ولی خب تونستم از همین کتک دوباره استفاده کنم وقتی پسرم دوساله و دخترم دوماهش بود طلاق بگیرم .وحشتناک ترین دوران زندگیم همون یکسال بعد از خیانت بود پیر شدم به معنای واقعی

بله .من خونه مادرم بودم شوهرم بمن زنگ زد گفت همونجا بمون منم میرم جایی کار دارم یهو دلشوره گرفتم پاش ...

فدات شم اين قانون اين دنياس . هر كسي رو بيش از حد دوست داشته باشي و از حد و حدودي كه واقعا لياقت داره ببالاتر ببريم از همون شخص هم ضربه ميخوريم . احتمالا خيلي خيلي دوستش داشتي و شديدا به اون اعتماد داشتي . اگر به بچه ت هم بيش تر از يك فرزند عشق داشته باشي اونم يه جور ديگه بهت خيانت ميكنه . مثلا ميندازت خانه سالمندان . سعي كن عشقي كه فقط لايق خداونده به هيچ كس تو زندگيت تقديم نكني .

فدات شم اين قانون اين دنياس . هر كسي رو بيش از حد دوست داشته باشي و از حد و حدودي كه واقعا لياقت دار ...

👍👍👍👍👍👍👍👍👍