2777
2789
من قتی حامله بودم ماه اخرم بود حین رابطه دیدمشون

ای خدا  چطور دیدی عزیزم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پیام های س ک س ی شون رودیدم اونم تواوج اعتمادباشوهری که سالها به خاطرش سختی و نداری ودربه دری کشیده بودم تااوضاعمون یه کم بهترشد خیانت دیدم اونم بایه پیر دختر توی فامیلش که ازهرلحاظ اصلا قابل مقایسه نبودیم

من قتی حامله بودم ماه اخرم بود حین رابطه دیدمشون

بمیرم بمیرم چقد سخته دارم جون میدم ولی نمیمیرم مغازه داره ی زنه رفته نمیدونم چی بش گفته امشب گوشیش دستم بود دیدم پیام داده دلم برات تنگ شده فکراتو کردی این اشغالم همه ی پیامارو پاک گرد ولی شمارشو برداشتم ب نظزتون چیکلر کنم فردا باهاش شوهرش بفهمه ب این نفهم هم رحم نمیکنه نمیخام بفهمن فقط با خودش دوس دارم بزنمش دارم میمیرم کممممک

يعني چي جلو چشمم . يعني تو خونه بودن و يه دفعه اومدي ديديشون  ؟

بله .من خونه مادرم بودم شوهرم بمن زنگ زد گفت همونجا بمون منم میرم جایی کار دارم یهو دلشوره گرفتم پاشدم تنهایی نصف شب رفتم خونمون .......

بدترین حس دنیاست ولی زمان حلش میکنه

👍👍👍

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
بمیرم بمیرم چقد سخته دارم جون میدم ولی نمیمیرم مغازه داره ی زنه رفته نمیدونم چی بش گفته امشب گوشیش د ...

بعدازظهر زنگش بزن چیزش بگو یا ی سری گوشی شوهرت و بردار به همون خامنه پیام بده اشغال هرزه دیگ به من پیام یا زنگ نزن دوست ندارم باهات باشم مثلا انگار شوهرت داده

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن