شمیم_66 مدیر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 5153 عنوان برف | مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 35 پست از دیروز عصر داره میبارهالان بیدار شدم نگاه کردم تقریبا ۱۰ سانت برفهاما هنوز خبری از تعطیلی مدارس نیست😥😥😥تعطیل کنن دخترام فردا صبح کلی برف بازی کنن آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!! 1398/10/15 | 03:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمیم_66 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 5153 منم کرجم برف اومده نمیدونم فردا مدارس تعطیله یا نه آخه هوا سرده شما برا آلودگی زیاد تعطیل شدین نباید تعطیل تون کنن این گفته دختر کوچیکه ام دیروز میگفت اونجا هایی که یک هفته تعطیل بودن اگه برف بیاد باید برن مدرسه🤗🤗 آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
سارن۱ عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 4809 تهرانم برف امده ولی به زور ۶ ۷ سانت بشه دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
شمیم_66 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 5153 تهرانم برف امده ولی به زور ۶ ۷ سانت بشه نه اینجا که زیاده جوری که از ۶ باید پاشیم پارو بزنیم تا در پاروینگ وا بشه ماشین بیاریم بیرون آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
سارن۱ عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 4809 دلم میخواد فردا تعطیل باشه دخترم بخوابه امروز خیلی خسته شده بود دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
شمیم_66 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 5153 دلم میخواد فردا تعطیل باشه دخترم بخوابه امروز خیلی خسته شده بود من فقط برا بازی کردن شون دلم میخواد تعطیل باشنیه دل سیر بازی کننآخه هفته گذشته رو کلا امتحان داشتن آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
دخترکائنات عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 14202 تهرانم برف امده ولی به زور ۶ ۷ سانت بشه ما سمت تجریشیم برف نیست چرا؟
سارن۱ عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 4809 من فقط برا بازی کردن شون دلم میخواد تعطیل باشن یه دل سیر بازی کنن آخه هفته گذشته ... کاش تعطیل شن معلمشون اصلا درک نمیکنه اینا کلاس اولن خیلی بهشون فشار میاره دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
دخترکائنات عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 14202 نه اینجا که زیاده جوری که از ۶ باید پاشیم پارو بزنیم تا در پاروینگ&nb ... خوشبحالتون
سارن۱ عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 4809 ما سمت تجریشیم برف نیست چرا؟ من ولنجکم اینجا تو خیابون برف هست چطور تجریش برف نیومده دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
شمیم_66 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 5153 خوشبحالتون 😍😍😍 آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
شمیم_66 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 5153 کاش تعطیل شن معلمشون اصلا درک نمیکنه اینا کلاس اولن خیلی بهشون فشار میاره آخی عزیزمکلاس اولی رو نباید فشار بیارن که از درس زده میشندخترای من هشتم و چهارم هستن از امتحانا خستن آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
شمیم_66 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 5153 ما سمت تجریشیم برف نیست چرا؟ نمیدونم من دماوندم آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
دخترکائنات عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 14202 من ولنجکم اینجا تو خیابون برف هست چطور تجریش برف نیومده نمیدونم والا الان حیاطو نگاه کردم فقط خیس بود
دخترکائنات عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 14202 نمیدونم من دماوندم کاش ازنجام مثل بچگیامون برف یک متری بیاد بیچاره بچه ها اصلا برف درست وحسابیو تجربه نکردن
سارن۱ عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 4809 آخی عزیزم کلاس اولی رو نباید فشار بیارن که از درس زده میشن دخترای من هشتم و چهارم هستن از امتحانا ... انشالله زنده باشن آخه تو این مدت که تعطیل بودن خیلی عقبن اونم همش درس میده میره میگه خودتون تو خونه تکرار کنید دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****