2777
2789
عنوان

برف

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 35 پست
کاش ازنجام مثل بچگیامون برف یک متری بیاد بیچاره بچه ها اصلا برف درست وحسابیو تجربه نکردن

اینجا زمستونا   برف  زیاده   

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
نمیدونم والا الان حیاطو نگاه کردم فقط خیس بود

چه جالب اینجا قشنگ برف نشسته فقط کمه 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کرج 

برف اومده کرج ؟

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
انشالله زنده باشن آخه تو این مدت که تعطیل بودن خیلی عقبن اونم همش درس میده میره میگه خودتون تو خونه ...

سخته خیلی هم سخته 

کلاس اولی باید با آرامش و دونه دونه یاد بگیره

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
سخته خیلی هم سخته  کلاس اولی باید با آرامش و دونه دونه یاد بگیره

اوهم ولی چه میشود کرد

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****