2777
2789
عنوان

برف

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 35 پست
منم کرجم برف اومده نمیدونم فردا مدارس تعطیله یا نه آخه هوا سرده 

شما برا آلودگی زیاد تعطیل شدین  نباید  تعطیل تون کنن این  گفته دختر کوچیکه ام دیروز میگفت اونجا هایی که یک هفته تعطیل بودن  اگه برف بیاد  باید برن مدرسه🤗🤗

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تهرانم برف امده ولی به زور ۶ ۷ سانت بشه

نه اینجا  که زیاده   جوری که از ۶ باید  پاشیم  پارو بزنیم  تا در پاروینگ  وا بشه ماشین بیاریم بیرون

دلم میخواد فردا تعطیل باشه دخترم بخوابه امروز خیلی خسته شده بود

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
دلم میخواد فردا تعطیل باشه دخترم بخوابه امروز خیلی خسته شده بود

من  فقط برا  بازی کردن شون  دلم میخواد تعطیل باشن

یه دل سیر بازی کنن

آخه هفته گذشته رو کلا امتحان داشتن   

من  فقط برا  بازی کردن شون  دلم میخواد تعطیل باشن یه دل سیر بازی کنن آخه هفته گذشته ...

کاش تعطیل شن معلمشون اصلا درک نمیکنه اینا کلاس اولن خیلی بهشون فشار میاره

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
ما سمت تجریشیم برف نیست چرا؟

من ولنجکم اینجا تو خیابون برف هست چطور تجریش برف نیومده

کاش تعطیل شن معلمشون اصلا درک نمیکنه اینا کلاس اولن خیلی بهشون فشار میاره

آخی عزیزم

کلاس اولی رو نباید فشار بیارن که از درس زده میشن

دخترای من هشتم و چهارم هستن از امتحانا خستن

آخی عزیزم کلاس اولی رو نباید فشار بیارن که از درس زده میشن دخترای من هشتم و چهارم هستن از امتحانا ...

انشالله زنده باشن آخه تو این مدت که تعطیل بودن خیلی عقبن اونم همش درس میده میره میگه خودتون تو خونه تکرار کنید