2777
2789
عنوان

بچه دوم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 56 پست
از الان ازش بپرسین بهتون میگه من داداشم خیلی خوشحاله من هستم باتینکه اصلا باهمم نمیسازیم

میپرسم میگه آره یه نی نی کوچولو بخریم ولی شما دست نمیزنین خودم نگهش میدارم😐😁

میترسم بیاریم منم نزارم دست بزنه افسرده و گوشه نشین بشه آخه دوس نداره من بچه ای رو بغل کنم

منم اینکارو کردم اصرااار الان گفت خونه بالا اماده شه میاریم من تنو بندم لرزییید گفتم ایشالا ۱۰سال دی ...

😅😅😅 من از این میترسیدم کلا بچه دار نشیم الان که خدارو شکر یه دونه داریم و ماشاالله خیلی شیطونه شوهرمم بگه اگه صلاح ندونم دستگاهو درنمیارم😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میپرسم میگه آره یه نی نی کوچولو بخریم ولی شما دست نمیزنین خودم نگهش میدارم😐😁 میترسم بیاریم منم نز ...

نه عزیزم باهاش کنار میاد و قبلش مشاوره ببرین و باهاش حرف بزنین که محبت نصف میشه اون کوچولو تره میخوام بزرگش کنم ازش مراقبت کنه تا با شما بازی کنه به نظرم الان بهترین وقته برای اینکه باهاش صحبت کنین و اینکه متقاعدش کنین همه چیزش نصف میشه اگه بازم دوس داش اقدام کنین

برای دلم دعا کنید 🙏  به حاجتم برسم 🙏 الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم😭
منم دختدم یکم اینطوریه واس همین میگم فعلا ن چون ظلم میشه درحقش چون با خواهر زادمم اصلا نمیسازه 

دقیقا مثل دختر من اینم با خواهرزادم نمیسازه یعنی این هرچی میخواد اون باید بده و اگه نده گریه و جیغ در راهه

😅😅😅 من از این میترسیدم کلا بچه دار نشیم الان که خدارو شکر یه دونه داریم و ماشاالله خیلی شیطونه شو ...

خخخ اون درمیاااره مگه منم دستگاه داشتم ور داشتم چرا نشی عزیرم مگه تنبلی تخمدان داری

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
نه عزیزم باهاش کنار میاد و قبلش مشاوره ببرین و باهاش حرف بزنین که محبت نصف میشه اون کوچولو تره میخوا ...

ممنون عزیزم از راهنماییات اونم راضی بشه فعلا خودمم تو دو راهیم

ممنون عزیزم از راهنماییات اونم راضی بشه فعلا خودمم تو دو راهیم

تا بخوایین این مراحل رو برین دوسه سال طول میکشه 😙😙😙

برای دلم دعا کنید 🙏  به حاجتم برسم 🙏 الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم😭
خخخ اون درمیاااره مگه منم دستگاه داشتم ور داشتم چرا نشی عزیرم مگه تنبلی تخمدان داری

نه قبل بچه دار شدنمون میترسیدم بچه دار نشیم و اصرار پشت اصرار بود بعد اینکه دخترم دنیا اومد راحت شدم و الان اون میگه یکی دیگه بیاریم من موندم چطوری نگهش دارم 

میگم از آنجایی که من دستگاه دارم نمیتونه باردارم کنه الان دیگه همه چی دست منه😎 

نه قبل بچه دار شدنمون میترسیدم بچه دار نشیم و اصرار پشت اصرار بود بعد اینکه دخترم دنیا اومد راحت شدم ...

منم شوهرم اصرارداشت گذاشتم دوسال نیم بعد ورداشتم جا ب جا شده بود الانم با کاندومه گاهیم طبیعی رد میده قرص میخورم نترس عزیزم ایشالا راحت باردار میشی 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
من شوهرم انصافا خیلی کمکم کرد من به درس بچه میرسم شوهرم بچه رو نگه میداشت یا برعکس حتی شبها بچه تا ص ...

شوهر بیچارم کله صبح میره تا شب سرکاره و خسته میشه منم دلم نمیاد شبم بیدار بمونه ماشاالله دخترمم خیلی اذیتم کرد تا یک سالگی تا صبح اصلا نمیخوابید یعنی یه چرت کوتاهم نمیزد فقط گریه میکرد فقط شیر میخواست شیرمم سیرش نمیکرد باز لب به غذا نمیزد الانم که الانه غذا اصلا نمیخوره خیلی خیلی کم میخوره 

دیگه از بچه ترسوندتم

شوهر بیچارم کله صبح میره تا شب سرکاره و خسته میشه منم دلم نمیاد شبم بیدار بمونه ماشاالله دخترمم خیلی ...

خدایی خیلی سخت بچه تا ۲ سال میرسه رس مادرو درمیاره بزار دخترت بزرگتر بشه بعد بنظرم همون ۷ سال خوبه اقدام برای دومی