2777
2789
عنوان

بچه دوم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 56 پست
واقعا خیلی سخته یکی از دلایلامم همینه که اگه بیارم کلا اعصابم خراب میشه

منخودم ی دختر ۲.۵ دارم چندماه پیش سه قلو حامله شدم ناخواسته  البته هیچکدوم زنده نموندن اگر بدنیا میومدن چ خاکی باید ب سرم میریختم 😨

ایشالا  اگه آقا راضی بشن🤦🏼‍♀️

😁😁😁آهان از اون لحاظ ان شاالله که راضی بشن میدونی منم درد تورو داشتم اولش شوهرم راضی نمیشد اونقدر گفتم و دعوا راه انداختم یکمم ترسوندمش که از کجا میدونی شاید اصلا بچه دار نشدیم بعد دوسال اقدام کردیم الانم اون میگه یه دونه دیگه هم بیاریم دخترم تنها نمونه منم خیلی دو دلم البته تا من نخوام نمیشه دومی رو آورد دستگاه گذاشتم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁😁😁آهان از اون لحاظ ان شاالله که راضی بشن میدونی منم درد تورو داشتم اولش شوهرم راضی نمیشد اونقدر ...

دلم نمیاد دعوا کنیم 

هیچ که اون دوس نداره دکترمم گفته زودتر اقدام کنید که دیر نشه ولی درهرحال میگه نه خودمو خودت عشقه😐

منخودم ی دختر ۲.۵ دارم چندماه پیش سه قلو حامله شدم البته هیچکدوم زنده نموندن اگر بدنیا میومدن چ خاکی ...

وییییی واقعا سخت میشد کارت فکرکنم باید یه راست میرفتی تیمارستان😁البته ببخشیدا من خودم با یه دونه کم مونده برم تیمارستان منم یه سالگی دخترم حامله شدم ولی سقطش کردم البته رفتم سونو قلبش تشکیل نشده بود

دلم نمیاد دعوا کنیم  هیچ که اون دوس نداره دکترمم گفته زودتر اقدام کنید که دیر نشه ولی درهرحال ...

خب یکم دوتایی خوش بگذرونین ان شاالله که بعدا بچه میاری ولی باز تو سعیتو بکن برا اقدام

وییییی واقعا سخت میشد کارت فکرکنم باید یه راست میرفتی تیمارستان😁البته ببخشیدا من خودم با یه دونه کم ...

اره معلومه ک کارم ب تیمارستان میکشیدتازه مادرمم از دوره هیچ کمکی نداشتم  همین ی دونه ک دارم واسه هفت پشتم بسه  ازبس اذیت میکنه منم اصلا دوست ندارم بچه دوم دوست دارم از عمری ک برام مونده نهایت استفاده رو کنم ولی شوهرم بچه دوسته خیلی هم دوستداره امیدوارم مجبورنشم ک بازم بچه بیارم دوستدارم برم دنبال علایق خودم با بچه ک نمیشه 😫

خب یکم دوتایی خوش بگذرونین ان شاالله که بعدا بچه میاری ولی باز تو سعیتو بکن برا اقدام

همیشه که باهمیم یعنی بیشتر وقتا حتی سرکار همکارا همش میگن بازم اینا رفتن پیش هم 

اوهوم حتما باید 🙏🏻🙏🏻

به نظرم تا زوده بیار برای هم همدم بشن باهم بازی کنن باهم بزرگ بشن بچه هایی که تنهان خیلی افسرده میشن ...

خخخ ولی من با وجود چهارتا خواهر و برادر افسردگی گرفته بودم یعنی اصلا دوس مداشتم اونا باشن میگفتم کاش من تنها بودم اونا نبودن😐 عجب خواهری بودم من😁 میگم شاید دخترم شبیه من شد و تنهایی رو دوس داشت😀

اره معلومه ک کارم ب تیمارستان میکشیدتازه مادرمم از دوره هیچ کمکی نداشتم  همین ی دونه ک دارم واس ...

آره منم دوست دارم به خودم برسم من که ترسیدم رفتم دستگاه گذاشتم بعضی وقتا وسوسه میشم برم درش بیارم ولی به نظر منم یه دونه باشه کافیه دوتا باشه یه مادر افسرده به چه دردشون میخوره ولی یه دونه باشه و مادر شاد و شنگول دیگه خواهر و برادری به فکرش نمیرسه

چه میدونم والا هرچی به صلاحمونه همون بشه ان شاالله

چرا یکم لجبازه تو خونه خودش تنهایی بازی میکنه البته بیشتر وقتام به من گیر میده که باید باهم بازی کنی ...

منم دختدم یکم اینطوریه واس همین میگم فعلا ن چون ظلم میشه درحقش چون با خواهر زادمم اصلا نمیسازه 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
خخخ ولی من با وجود چهارتا خواهر و برادر افسردگی گرفته بودم یعنی اصلا دوس مداشتم اونا باشن میگفتم کاش ...

از الان ازش بپرسین بهتون میگه من داداشم خیلی خوشحاله من هستم باتینکه اصلا باهمم نمیسازیم

برای دلم دعا کنید 🙏  به حاجتم برسم 🙏 الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم😭
😁😁😁آهان از اون لحاظ ان شاالله که راضی بشن میدونی منم درد تورو داشتم اولش شوهرم راضی نمیشد اونقدر ...

منم اینکارو کردم اصرااار الان گفت خونه بالا اماده شه میاریم من تنو بندم لرزییید گفتم ایشالا ۱۰سال دیگه اماده میشه خخخ

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣