2777
2789
عنوان

بچه دوم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 56 پست

عزیزم بچه دوم برای والدین ممکنه سخت باشه هم بعد مالی هم بعد روانی، ولی تو روحیه و رشد بچه اول تاثیر داره، بچه اول یه همدم پیدا میکنه، خودت باید ببینی آیا شرایط مادی و روانی‌ (منظور حال و حوصله بچه داری) رو داری یا ن! من دو تابچه دارم و خوشحالم که دو تا دارم،

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من همین یه دونه انقدررررررر خسته ام کرده که به بچه فکر میکنم حالم بد میشه. با این اعصابای ضعیف نسل ما، این وضع جامعه، تورم و گرونی، اینده نامعلوم، همین یه دونه رو هم به یه جایی برسونم خیلیییی هنر کردم.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
من دخترم الان سه سالو سه ماهشه پسرم یکسال خیلی خوبه همبازین . و بچه دوم بزرگ کردنش خییییلی راحتر از ...

خوش به حالت خدا حفظشون کنه

اعصاب خوردی نداری؟ بچه هات آرومن؟

بچه داری سختی های خودشو داره اما دلم نمی‌خواد پسرم در آینده تنها باشه.

می‌دونم روانی میشم،🤣🤣 ولی دومی رو میخوام.

ان شا الله وقتی پسرم چهار ساله بشه واسه دومی اقدام میکنیم،😎

آقا نیستم 😊

اول که همون تک فرزندگی بنظرم بهتره تو این شرایط بعد من دختر دومم وقتی اولی ۷ سالش بود اوردم خیلی راضیم از اختلاف سنیشون دیگه حداقل حرص لج و لجبازی بینشونو نخوردن دختر بزرگم خیلی هوای خواهرش رو داره ولی اینو بگم من مثل وقت و حوصله ای که برای اولی میزاشتم برای دومی ندارم

یعنی تک فرزندی بده؟ اونایی که تک فرزندن از تک بودنتون راضی هستین؟

من تو فامیل و اطرافیانم یه دو جین تک فرزند دیدم. همه اخلاقاشون یه جوریه. ابدا با کسی نمیتونن ارتباط برقرار کنن

حالا الان تک فرزندا میان منو میبلعن و میگن نخیر ما خیلی هم خوبیم

ولی خب خودشون متوجه نمیشن که. بقیه اذیت میشن از اخلاقاشون

خواهر خودم الان با یه تک فرزند ازدواج کرده. دیگه بیچاره شد تا باهم کنار بیان.

یه عالمه نمونه دیگه هم دیدم برای همین نمیخوام دخترم یدونه باشه

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
اول که همون تک فرزندگی بنظرم بهتره تو این شرایط بعد من دختر دومم وقتی اولی ۷ سالش بود اوردم خیلی راض ...

بعد برا درساش سخت نبودش؟؟؟کمکش میکردی منم دوس دارم مدرسه بره بعد بیارم

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
والا من همین یه دونه انقدررررررر خسته ام کرده که به بچه فکر میکنم حالم بد میشه. با این اعصابای ضعیف ...

منم از آیندشون میترسم دوست ندارم احساس کمبود کنن از طرفی هم آدم مریض زیاد شده آدم میترسه من همش دلهره و اضطراب دارم که چیزیش نشه خدا همه بچه هارو حفظ کنه🙏

بچت لجوج نیس با بچهای دیگه میسازه؟؟؟

چرا یکم لجبازه تو خونه خودش تنهایی بازی میکنه البته بیشتر وقتام به من گیر میده که باید باهم بازی کنیم با بچه های دیگم بازی میکنه فقط باید به خواسته این عمل کنن نکنن جیغ میزنه و گریه میکنه یکم بچه رئیسه😁

بعد برا درساش سخت نبودش؟؟؟کمکش میکردی منم دوس دارم مدرسه بره بعد بیارم

من شوهرم انصافا خیلی کمکم کرد من به درس بچه میرسم شوهرم بچه رو نگه میداشت یا برعکس حتی شبها بچه تا صبح نمیخوابید شیفتیش میکردیم که هیچ کدوم اذیت نشیم همه کار کمکم کرد

فقط برای اینکه  تنها نباشه بچه اول خوبه دیگه هیچ محاسنی نداره 😩خیلی بچه داری سخته

واقعا خیلی سخته یکی از دلایلامم همینه که اگه بیارم کلا اعصابم خراب میشه

خوش به حالت خدا حفظشون کنه اعصاب خوردی نداری؟ بچه هات آرومن؟

ممنون عزیزم مرسی. بچه ان دیگه بعضی وقتا شیطنت دارن ولی در کل خوبن بد نیستن اعصاب خوردیم داریم ولی به اعصاب خوردیش میارزه چون بسیااااار شیرینن و حس شادیو زندگی تو خونمونه❤😅😍