2777
2789
عنوان

جهیزیههه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 113 پست
عزيزم اركوپال فرا نسه ٨٠٠مگه مجبوري اسپانيا ٣٥٠تا ٤٠٠بخر يا دسيني بخر هزينه الكي براي بش ...

چشم عزیزم. جنسش خوبه؟لک نمیشه؟

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖
اره گرون گفتن شرايطش داري بيا تهران

تهران هم اومدم شوش قیمت زدم همین بود عزیزم دیدم تفاوت زیادی نداره گفتم همینجا میخرم هزینه باربری هم نمیدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چشم عزیزم. جنسش خوبه؟لک نمیشه؟

ن من خودم ٧سال دارم هر روز هم دارم ميشورم دم دستيم دسيني همه خوابن وگرنه عكسش برات ميفرستادم

توانايى مالي داري اسپانيا بخر الان خيلي اومده بازار

ن من خودم ٧سال دارم هر روز هم دارم ميشورم دم دستيم دسيني همه خوابن وگرنه عكسش برات ميفرستادم تواناي ...

اون چقدره؟

تهران هم اومدم شوش قیمت زدم همین بود عزیزم دیدم تفاوت زیادی نداره گفتم همینجا میخرم هزینه باربری هم ...

اخه الان فرانسه ٨٠٠گرون ترين أكروپال ميخاي چرا اينقدر هزينه كني بزاي ب دست بيا بجاش دو تا سه دست ي مارك ديگه بردار

سرويس قاشق ١٨نفره بخر براي سه دست بشقاب سه دست پارچ و ليوان سه تا هم مرغ خوري بردار تو سرويس خودش كاسه سوپ داره سه تا هم نمك دون سرويس بردار اين شد سرويس بشقاب

ي سرويس قابلامه بردار

سه دست استكان بردار با سه دست بشقاب ي ميوه خوري و يه شبريني خوري و قندون طرح خورشيدي چين اومده هم هوشگل هم مناسب استكان چين بر نداري مارك خوب بگير منظورم سرويس كريستال چين بگير

ديگه ميمونه خورد ريز مثل بشكوب و سرويس سبد و لگن رنده

لوكس برقي هم طبق نيازت اين شد اشپزخونه

با پولت برنامه ريزي كن

الكي خريد نكن

٢٥٠يا ٢٨٠بزن اينترنت مياره قيمتارو 

مرسی عزیزم.. سرویس کریستال نمیدونی چ مارکی بگیرم قیمتش خوب و وسیله هاش مفید باشه

اخه الان فرانسه ٨٠٠گرون ترين أكروپال ميخاي چرا اينقدر هزينه كني بزاي ب دست بيا بجاش دو تا سه دست ي م ...

اينجا نوشتم 

كريستال جي سي سي خيلي خوبه اما گرون

براي پذيرايي جز استكان هر ماركي گرفتي فقط استكان ژاپن بكير كيفيت خوبي دارن 

غذاساز گرفتم بعد خوده فروشنده گف ک همزن و سبزی خردکن نگیر چون غذاساز داری منم نگرفتم بعد بنظرت جارو ...

نه ضروری نیست چون غذا ساز دارید هرکی هم پرسید بگید چندکاره گرفتم دیگه جام میگرفت تو آشپزخونه نگرفتم