2777
2789
عنوان

جهیزیههه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 113 پست
اول وسیله بزرگارو بگیر بعد وسایل آشپز خونه منم اینکارو کردم 

اول اینکه رطویت داره میترسم خراب شه. بعد بقول شما شاید متراژ خونم کوچیک بود میز ناهار خوری و جاکفشی نشد بگیرم چیکار کنم؟

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖
اول اینکه رطویت داره میترسم خراب شه. بعد بقول شما شاید متراژ خونم کوچیک بود میز ناهار خوری و جاکفشی ...

اکثر خونه ها کمد دیواری دارن ..مبلتو بگیر اول ولی جاگیره بزار نزدیکای عروسیت بگیر

برقیاتو بگیر ک گرون نشن یهویی

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه عزیزم. فکر بابامم ک یوقت اگ پول نداشت اون موقع بده. وسیله های درشت بیشتر ب چشم میاد

عزیزدلم درک میکنم. من خودم شاید باورت نشه دارم وسیله هامو با ۲۰ تومن میخرم. البته به جز یخچال و گاز و لباسشویی ک با همسرمه.

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
عزیزدلم درک میکنم. من خودم شاید باورت نشه دارم وسیله هامو با ۲۰ تومن میخرم. البته به جز یخچال و گاز ...

قربونت برم سرویس تختم با همسرمه. هواسم نبود

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
عزیزدلم درک میکنم. من خودم شاید باورت نشه دارم وسیله هامو با ۲۰ تومن میخرم. البته به جز یخچال و گاز ...

ی خانومه قبلا تاپیک زده بود براجهیزیه بعد من گفتم با۳۰تومن میخام جهیزیه بگیرم بم خندید😐😐

اره درسته ولی رسم و رسومات ما اینه ک تیکه های بزرگ با داماده ولی باورکن همین چیزای کوچیک خیییلی گرون ...

اره ميدونم واسه همين ميگم لبست بگير براي چي ميخاي اينجوري بري خريد عزيزم برو اركوپال دسيني بخر ٢دست بخر سرويس قاشق چنگال هم مارك يونيك بخر نميخاد بري سراغ سرويس مثلا ي سرويس قابلامه بخر ٢دست پارچ و ليوان دو دست هم استكان

ب پولت نگاه كن برو خريد

بخاي ب بقيه نگاه كني با اين پول اشپزخونه هم جمع نميتوني كني

با حوصله ليست تهيه كن حتي بشكوب و رنده هم بنويس هرچي نياز بعد برو خريد

اگه كرجي من ميتونم كمكت كنم

اخه بري سرويس چوب بخري بشقاب نداشته باشي

اول اینکه رطویت داره میترسم خراب شه. بعد بقول شما شاید متراژ خونم کوچیک بود میز ناهار خوری و جاکفشی ...

کجا زندگی میکنی؟؟ چرا رطوبت بگیره اخه؟؟ به نطر من میز نهار خوری اصلا واجب نیس. ولی جاکفشی ک باید بخری عزیزم

کجا زندگی میکنی؟؟ چرا رطوبت بگیره اخه؟؟ به نطر من میز نهار خوری اصلا واجب نیس. ولی جاکفشی ک باید بخر ...

گفتم ک رشت عزیزم

اشکال نداره واجب ک نیس میز ناهار خوری 

فوقش کنار اپن دو تا صندلی میذاری 

زیاد فکر و هیال نکن عزیزم خدا برای کاره خیر میرسونه 

حق هم میدم بهت خودمم هنوزم اینجوری ام 

تا بریم خونمون به سلامتی 

پس میخای سرویس چوب رو مبلغشو نگه دار برای وقتی ک نزدیک عروسیت شد 

الان از وسایل اشپزخونت شروع کن .. اول با لباسشویی و جاروبرقی و جاروشارژی هم مارک بوش بگیری خوبه کارتو راحت میکنه خیلی ..دو دست قابلمه یکی چدن یکی گرانیت 

سرویس ارکوپال برای مهمون ی سرویسم چینی برای خودتون دم دستی 

پارچ ۲ دست ؛ لیوان ؛ فنجان و نعلبکی بگیر از این سفیدا ک طرح طلایی روشه برای مهمون 

اتو ؛ تلفن ؛ فعلا اینارو بگیر 

بعدشقبل خرید همه چیو لیست کن عزیزم 

بدون لیست نرو جایی خرید 

اره ميدونم واسه همين ميگم لبست بگير براي چي ميخاي اينجوري بري خريد عزيزم برو اركوپال دسيني بخر ٢دست ...

عزیزم بنظرت رشت وسیله هامو بگیرم یا بازار شوش توی تهران

اره ميدونم واسه همين ميگم لبست بگير براي چي ميخاي اينجوري بري خريد عزيزم برو اركوپال دسيني بخر ٢دست ...

ن عزیزم من مشهدم کرج نیستم 

ممنون از راهنماییت 😘

حتما لیست تهیه میکنم

رشت هستم. الان برقیام فقط همزن و اتو و جارو برقی و خرد کن میخوام. با سرویس ارکوپا دم دستی و مهمان. س ...

منم اصالتا شماليم

ما شماليا چيزي كم باشه همش ميخان حرف در بيارن

عزيزم گرون من كاملا دركت ميكنم

اما از هرچي كم بگير بعد ميري سر زندگي بهتري ميخري مبل فعلا نخر جدا ١٥مليون كنار بزار براي مبل و تخت و پرده

رو تختي و چيزاي ضاهري ميز ناهار خوري و جاكفشي ك وأحب نيس من نخريدم خونم كوچيك بود

با مابقي پولت برو خريد كن

ی خانومه قبلا تاپیک زده بود براجهیزیه بعد من گفتم با۳۰تومن میخام جهیزیه بگیرم بم خندید😐😐

چون اونا درک ندارند عزیزم. اصلا خنده نداره به نظرم. شاید اون خانوم تمااام وسیله هاشو میخاد مارک بخره. اما من سعی کردم وسیله هایی ک میخرم ایرانی باشه و وسیله ی اضافی برنداشتم . برقیام پارس خزره. چینیم زرین. قابلمه هم برند زرساب. مبل و بوفه و میز تلویزیون هم از تولیدی میخرم ک ارزونتر برام درمیاد. فروشگاهای مبل میکشن روش.فقط تلویزیون نمیدونم چه مدلی بردارم

من پدرم فوت شدن. برادرم داره پول جهیزیمو میده