corps مدیر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 580 عنوان :( جونگ هیون | مشاهده متن کامل بحث + 3743 بازدید | 21 پست بعد از مدت ها یاده جونگ هیون افتادم 😢 پارسال وقتی شنیدم خودکشی کرده فقط میگفتم کاش همش شایعه و دروغ باشه 😳 دیدین بعضی وقتا یهویی دلتون واسه یکی تنگ میشه ؟!😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 Nothing to say .... 1398/10/14 | 22:53 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
corps مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 580 مطمئنی خودکشی کرد؟😐 این الان داره تو سریال هیون بین بازی میکنه ها یه مدت افسردگی گرفته بود الان خ ... 😭 ن بابا ... خیلی وقته مرده Nothing to say ....
orangione عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 بعدشم جونگ هیون اصلا این نیستاین کیم جونگ هیون بازیگرهاونم کیم جونگ هیون خواننده بوداما عکسشو اشتباهی گذاشتی گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
orangione عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 😭 ن بابا ... خیلی وقته مرده اره اون که ۲ سال پیش فوت کرد😢اما این عکس یکی دیگه ست گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
corps مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 580 نمرده😁 این داره الان سریال بازی میکنه 😁 از خودم ک نمیگم .... شاید قیافش شبیه یکی دیگس .... ولی من خودم تو شبکه tvn دیدم ک مراسمه خاکسپاریشو گرفتن Nothing to say ....
orangione عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 اینه گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
orangione عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 😁 از خودم ک نمیگم .... شاید قیافش شبیه یکی دیگس .... ولی من خودم تو شبکه tvn دیدم ک مراسمه خاکسپاری ... اره ولی عکسشو اشتباهی گذاشتیتوی خنده در وایکیکی اون کیم جونگ هیون بازیگر، بازی کرده بود. اما این کیم جونگ هیونی که گذاشتم این خواننده و عضو گروه شاینی بود. گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
corps مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 580 بعدشم جونگ هیون اصلا این نیست این کیم جونگ هیون بازیگره اونم کیم جونگ هیون خواننده بود اما عکسشو ... او ما گااااااااددددد راس میگویی😐عکسه بازیگررو گزاشتم Sorry حواس نمونده برام Nothing to say ....