2777
2789
عنوان

من و پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 20 پست
به نظرت من درخواست نامقولی داشتم؟

نه عزیزم متأسفانه پدر و مادرا از زاویه ی دید خودشون به موضوع نگاه میکنن فکر میکنن صلاح بچه هاشونو از خودشون بیشتر میدونن .اگه با بابات راحت نیستی به مامانت بگو یه فرصت بهت بدن ببیننش اگر نتونست راضیشون کنه تو هم بیخیال قضیه میشی

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم متأسفانه پدر و مادرا از زاویه ی دید خودشون به موضوع نگاه میکنن فکر میکنن صلاح بچه هاشونو از ...

اوهوم مچکرم عزیزم

فکر میکنی اگه برم خارج بعدش خوبه با توجه به سنم ۲۹ سالمه

ولی فعلا نمیخوام تا یه سال به کسی فکر کنم

وقتی بابات میگه مجبورم کنار بیام پس دیگه عمت نباشه با همو پسره ک میخواین همو ازدواج کن تمام

اخه ادم دوست داره اونا خوشحال باشن 

وقتی ازدواج میکنه

شما متاهلی ؟

چند سالته

اوهوم مچکرم عزیزم فکر میکنی اگه برم خارج بعدش خوبه با توجه به سنم ۲۹ سالمه ولی فعلا نمیخوام تا یه ...

من جای شما بودم میرفتم اگه میدونید شرایط خوب و حمایت خانواده ت رو داری اینجا عمرتو هدر نده  .یه چیزی رو خواهرانه بهت بگم اگه یه درصد حساسی شکاکی و حس مالکیت در مورد عشقت داری از عقد قبلیش حتی اگه کوتاه هم بوده سرسری نگذر .کافیه تو زندگی یکمی بره تو فکر استرس اینو داری نکنه بهش فکر میکنه نکنه مقایسه میکنه نکنه دلش تنگ شده و....

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما