2777
2789
عنوان

شوهر بی فکرم

196 بازدید | 3 پست

من هفته ۳۷ بارداریم ، دکترم گفته این روزای آخر یکی پیشت باشه بهتره ، من هر روز خونه مامانمم امروز خونه موندم چون مامانم وقت دکتر داشت حالا شوهرم به جای اینکه امروز که خونم پیش من باشه رفته خونه خواهرش گفتم بزار روزی برو که خونه مامانمم ، گفت نه میرم ۱ ساعتها برمیگردم الان دو ساعت و خورده ای رفته از خونه خواهرش زنگ زده گوشیو میده به من با خواهر زاده اش حرف بزنم و به جای اینکه بیاد خونه رفته با خواهر زاده اش بازی می‌کنه خیلی لجم گرفت و حرصی شدم ازش ، بهش گفتم مگه قرار نبود سر یه ساعت خونه باشی چرا نمیای قطع کردم الان دوباره بعد نیم ساعت زنگ زدم تازه داره بلند میشه بیاد اصلا اعصابمو خورد کرده ، خود خواهرش اجازه نمیده شوهرش تنها سمت خانوادش بره بعد شوهرم منو ول می‌کنه تنها می‌ره خونه خواهرش

حالا اشکال نداره خودتو ناراحت نکن مردا بعضی وقتا عقلشون میشه اندازه یه بچه..ولی کاش رفته بود زنگ میز ...

واقعا بی فکرن آدم هم بهشون میگه بهش برنیخوره و منو تهدید می‌کنه بعد زایمانت نمیزارم بری خونه مامانت! خواهرش زرنگه تا قبل بارداری من به بهانه بچه اش شوهرمو میکشوند سمت خودش الان که می‌دونه شوهرم بچه دار خودش میشه و خواه ناخواه سمت بچه خودش جذب میشه به بهانه کادو خریدن برای بچه من هی اونم میکشونه سمت خودش و محبت تظاهری میخواد بکنه در صورتیکه دوره بارداری من یه زنگ نزد احوال منو بپرسه کلا فقط خودشیرینی می‌کنه پیش شوهرم اونو سمت خودش بکشونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بی فکرن آدم هم بهشون میگه بهش برنیخوره و منو تهدید می‌کنه بعد زایمانت نمیزارم بری خونه مامانت! ...

چرا تهدید میکنه؟خوب اگه خونه مادرت نمیرفتی چیکار میخواست بکنه؟؟خودش که عرضه نداره یه روز بمونه پیشت بعد چقد پروعه که تهدیدم میکنه...ولی یه بار که رفت خونه خوارش خودتو بزن به بدحالی بگو حالم خوب نیست بیا ببر دکتر که حساب کار دستش بیاد