2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فققققط اهنگ شاد و رنگهای شاد واسه خودت و اطرافیانت

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

دارو بدترت میکنه اگه میتونی خودت باید به خودت کمک کنی اگه نه مشاوره بگیر

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

البته نمیدونم ۱۵هزار تومن بود باید ۳۰قطره با اب قاطی میکردی.یا ۳۰هزار بود باید ۱۵قطره با آب قاطی میکردی😶😶😶مهم اینه ک ازش راضی بود.حتی رابطه با شوهرش هم دچار مشکل شده بود

خاطرات گذشتم رو دوس دارم،کاش دوباره برمیگشتم

من زایمان ک کردم.خعیلی سختی کشیدم ک بماند.

بچم ۵۰ روزش بود ک برادرم ک ۱۸ سالش بود فوت شد.افسردگی گرفتم ناجور.اما هیچ کس منو نمیفهمه و درکم نمیکنه.شوهرم خانوادم و خلاصه همه تا ۹ ماهگی بچم نزاشتن برم رو مزار داداشم یا تشیع جنازش باشم اصن.نتونستم برا داداشم عزاداری کنم یا درست گریه کنم همش ی بغضی تو گلوم هست.اصلا هم چ تو بارداری چ زایمان ک کردم شوهرم مسافرت یا ی تفریح ک حداقل یکم روحیم باز بشه نبردتم.تو رابطمونم خعیلی سرد شده و هیچ کمکی اصن نمیکنه.در صورتی ک خودش مشهدو و شمالو اراکو وتهرانو حتی کربلا هم رفت.

اونوقت من با این اوضاع و احوال روحی همش سعی میکنم براش لبخند بزنم شاد ب نظر برسم و سالگرد ازدواجو تولد اینا بگیرم.اما اون هیچ.دایمم بدهکاره.

من زایمان ک کردم.خعیلی سختی کشیدم ک بماند.  بچم ۵۰ روزش بود ک برادرم ک ۱۸ سالش بود فوت شد.افسر ...

یعنی از 50روزگی پسرت تا الان ک 9ماهشه افسردگیت برطرف نشده؟ 

یعنی از 50روزگی پسرت تا الان ک 9ماهشه افسردگیت برطرف نشده؟ 

بچه من ۱ سالو یک روزشه.ن اما سعی میکنم خوب باشم ب خاطر بچم ک تو روحیه اون تاثیر نزاره.اگ من ب خودم کمک نکنم هیچی کس دیگه ایی مواطب من و حال و هوای من نیست.بهتر از هر کسی خود ادم میتونه ب خودش کمک بکنه.