2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فققققط اهنگ شاد و رنگهای شاد واسه خودت و اطرافیانت

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

دارو بدترت میکنه اگه میتونی خودت باید به خودت کمک کنی اگه نه مشاوره بگیر

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

البته نمیدونم ۱۵هزار تومن بود باید ۳۰قطره با اب قاطی میکردی.یا ۳۰هزار بود باید ۱۵قطره با آب قاطی میکردی😶😶😶مهم اینه ک ازش راضی بود.حتی رابطه با شوهرش هم دچار مشکل شده بود

خاطرات گذشتم رو دوس دارم،کاش دوباره برمیگشتم

من زایمان ک کردم.خعیلی سختی کشیدم ک بماند.

بچم ۵۰ روزش بود ک برادرم ک ۱۸ سالش بود فوت شد.افسردگی گرفتم ناجور.اما هیچ کس منو نمیفهمه و درکم نمیکنه.شوهرم خانوادم و خلاصه همه تا ۹ ماهگی بچم نزاشتن برم رو مزار داداشم یا تشیع جنازش باشم اصن.نتونستم برا داداشم عزاداری کنم یا درست گریه کنم همش ی بغضی تو گلوم هست.اصلا هم چ تو بارداری چ زایمان ک کردم شوهرم مسافرت یا ی تفریح ک حداقل یکم روحیم باز بشه نبردتم.تو رابطمونم خعیلی سرد شده و هیچ کمکی اصن نمیکنه.در صورتی ک خودش مشهدو و شمالو اراکو وتهرانو حتی کربلا هم رفت.

اونوقت من با این اوضاع و احوال روحی همش سعی میکنم براش لبخند بزنم شاد ب نظر برسم و سالگرد ازدواجو تولد اینا بگیرم.اما اون هیچ.دایمم بدهکاره.

من زایمان ک کردم.خعیلی سختی کشیدم ک بماند.  بچم ۵۰ روزش بود ک برادرم ک ۱۸ سالش بود فوت شد.افسر ...

یعنی از 50روزگی پسرت تا الان ک 9ماهشه افسردگیت برطرف نشده؟ 

یعنی از 50روزگی پسرت تا الان ک 9ماهشه افسردگیت برطرف نشده؟ 

بچه من ۱ سالو یک روزشه.ن اما سعی میکنم خوب باشم ب خاطر بچم ک تو روحیه اون تاثیر نزاره.اگ من ب خودم کمک نکنم هیچی کس دیگه ایی مواطب من و حال و هوای من نیست.بهتر از هر کسی خود ادم میتونه ب خودش کمک بکنه.