یاد داده در پس هر اتفاق بد اتفاق خوبی ممکنه نهفته باشه یاد داده خیلی چیزا باید در زمان خودش رخ بده اصرار من بیفایده است یاد داده از زاویه دید بقیه به موصوعی نگاه کنم
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
پس پدر ژپتوها گربه نره روباه مکار فرشته مهربون ها چی همه پینوکیو هستن یعنی
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
یادم داد هیچ چیزی موندگار نیست خصوصا مال دنیا خیلی بهش وابسته نشم و عمرهم مثل باد میره خودمو در گیر چرت و پرت بعضی ها نکنم و از لحظاتم و داشته هام و عزیزانم لذت ببرم و شکر گذار باشم
از وقتی ب دنیا اومدم،هر روز بابام تو گوشم گفته،"همه دروغگو اند" دس خودم نیس.با این جمله بزرگ شدم
پدرتون به نظرم اشتباه کردن شرمنده ادم بد و دروعگو هست ولی نباید همه را به یک چشم دید