لوسیمی3 مدیر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 575 عنوان رنگ موی بلگا | مشاهده متن کامل بحث + 11222 بازدید | 20 پست تا حالا استفاده کردین؟بلوند ۸ با شکلاتی ۶ چه شماره اکسیدانی میخواد؟ چقدر باید اکسیدان بریزم؟ ممنونم 1398/10/14 | 09:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میرفندرسکیان عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 838 ببخشید عزیزم بِلکا خونده میشه؟من دلم میخاد بلوند کنم بلوند زیتونی.بنظرت چ شماره ایی بگیرم؟ بِلگابلوند زیتونی شماره7 بگیر با یه کم واریاسیون دودی و نقره ای بذار من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭
زینب۱۳۷۴ عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 448 بِلگا بلوند زیتونی شماره7 بگیر با یه کم واریاسیون دودی و نقره ای بذار من خودم پودر دکلره خریدم هنوز رنگشو نخریدم.اگه بزارم رنگ خوشکلی میشه؟دکلره کنم خوب میشه؟ خــــــدایـــاشڪــر بخـــــاطـــر همـــہ چــــي 😘😘😘😘❤💋💗
میرفندرسکیان عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 838 من خودم پودر دکلره خریدم هنوز رنگشو نخریدم.اگه بزارم رنگ خوشکلی میشه؟دکلره کنم خوب میشه؟ نگا اگر میتونی ترکیبی بذار خیلی قشنگ میشه اگر دکلره کنی و موهاتو نسوزونی رنگ خوب در میاد. دکلره کن بعد بژ7با دودی8 با یه سانت واریاسیون نقره ای و یه سانت واریاسیون سبز بزن بذار رو موهات عالی میشه من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭
زینب۱۳۷۴ عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 448 نگا اگر میتونی ترکیبی بذار خیلی قشنگ میشه اگر دکلره کنی و موهاتو نسوزونی رنگ خوب در میاد.&nbs ... باشه مرسی عزیزم خــــــدایـــاشڪــر بخـــــاطـــر همـــہ چــــي 😘😘😘😘❤💋💗
میرفندرسکیان عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 838 باشه مرسی عزیزم فدات گلم من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭
sazax عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1422 یعنی یه رنگ موی دودی بخرم؟ اصلا بلد نیستم عزیزم یه ذره اندازه یه ناخن بریز قاطیش 🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید