2777
2789
من همش استغاده میکنم. اکسیدان9درصدقانونا باید اکسیدان دوبرابر رنگ باشه  البته بستگی به حجم&nbs ...

ممنون جلم.رنگ موی خوبیه؟ راضی هستین؟ یه خانمی رنگ موهاش قشنگ بود گفت اینو زدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکلاتی یه خورده قرمزی میده یه خورده دودی قاطیش کن

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید
ممنون جلم.رنگ موی خوبیه؟ راضی هستین؟ یه خانمی رنگ موهاش قشنگ بود گفت اینو زدم

من همیشه فقط این مارک رنگ مو رو استفاده میکنم و واقعا به این نتیجه رسیدم که هر گرونی خوب نیست. من رنگ مو خریدم دونه ای 30تومن وقتی گذاشتم رو سرم شدم مث ترامپ کله هویجی.ولی رنگ بلگا خریدم8تومن گذاشتم عااااااااالی بود

من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭
تا شونه هام عزیزم

خب منم موهام تا شونه س یه تیوپ رنگ با یکی و نصفی اکسیداان قاطی میکنم. واگر میخای رنگ کنی و میخای موهات خراب نشه وقتی رنگ و اکسیدان رو قاطی کردی یه قاشق روغن زیتون یا روغن مایع بریز توی رنگت که موهات زبر نشه

من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭
من همیشه فقط این مارک رنگ مو رو استفاده میکنم و واقعا به این نتیجه رسیدم که هر گرونی خوب نیست. من رن ...

ببخشید عزیزم بِلکا خونده میشه؟من دلم میخاد بلوند کنم بلوند زیتونی.بنظرت چ شماره ایی بگیرم؟

خــــــدایـــاشڪــر بخـــــاطـــر همـــہ چــــي 😘😘😘😘❤💋💗