ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)
ای وای،راه سختی درپیش داری امافقط خودت می تونی به خودت کمک کنی سعی کن اعتمادبه نفست بالاببری با این احساسی که داری ممکنه آسیب ببینی عزیزم
ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)
عزیزم منم شرایطی شبیه به شما دارم اگه خودم به داد خودم نمی رسیدم فقط خدا می دونست چه زندگی درانتظارمه☹ کتاب بخون مطالعت بالاببر ببین توچه کاری مهارت داری همون انجام بده به نظرات بقیه درحد همون نظراهمیت بده نه وحی! موفق باشی
دیگه بایدازیه جایی شروع کنی به تغییرالبته تغییرمنطقی نه هیجانی شما شروع کن خداهم کمکت می کنه