2777
2789
عنوان

میترسم☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 70 پست
آخه  چشممام آب نمیخوره ب بارداری طبیعی خانم زنان گفت خخخیییلی ضعیفه دیگه نمیدونم خاست ما رو بتر ...

ختر خوب هزینه های درمان آقات که به هزینه های آی وی اف نمیرسه بعدم توکل کن بر خدا شاید بعد عمل عالی جواب گرفتی خدارو چه دیدی بعدم آزمایش اسپرم خیلی شرایط خاص داره ما رعایت نکرده بودیم جواب ازمایش شوهرم افتضاح شد اون موقع حدود یه سال پیش واسه یه دوره ۵۰۰ تومن باید دارو میگرفتیم شوهرم گفت نه بذار چند وقت دیگه اینبار رفتیم مرکز نباروری گفت شوهرت عالیه آزمایشش شایدم از بس دعا کرده بودم بعدم درمان واریکوسل خودش خیلی کمک کننده اس امتحان کن و توکل مطمئن باش خدو تو بهترین زمان بهتون بچه میده من ده ساله ازدواج کردم تازه الان باردارم 😊😉

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شما میدونین از چ لحاظ بده

برا بدن خیلی ضرر داره یکی اینجا به خاطر اسپرم های ضعیف شوهرش ای وی اف رفته بود اولا نگرفته بود دوما اونقدرپروژسترون مصرف کرده بود یه مشکل قلبی پیدا کرده بود عمل قلب انجام داده بودمیگفت شوهرم عین خیالش نیس ‌.دخترسنت خیلی کم اصلا ای وی اف نمیکنن تورو مطمن باش باید بالا ۲۰ باشی اگه مشکل ازتوباشه جای خصوصی انجام میده

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
بچه ها راهی هست که بچه دوقولو بشه زن و مرد هم سالم

آی وی اف و میگن تخم مرغ دوزرده هم بخورین خوبه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
مرسی گلم اره ریزش مو خیلی بده واسه اون چیکار کردی

من چون تو دوران رژیم اصلا نون و برنج نخوردم اینجوری شدم . مجبور شدم بعدش برم دکتر با هزارجور قرص و دارو درست شد

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
مراحل آی وی اف قشنگ اول ازخودت ازمایش قبل بارداری میگیرین .البته رحم باز عکس رنگی رفتی🤔.شوهرتم ازما ...

وای آمپول دور ناف  چقدر زنا بدبختن  . لطفا تاپیکم رو گزارش بدین عزیزان