2777
2789
عنوان

میترسم☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 70 پست
الان نو این گوشی ندارم عزیزم . نه مشکل پوستی نداشتم چون ورزش سنگین میکردم . ولی خب ریزش مو داشتم و ض ...

مرسی گلم اره ریزش مو خیلی بده واسه اون چیکار کردی

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم

آخه  چشممام آب نمیخوره ب بارداری طبیعی خانم زنان گفت خخخیییلی ضعیفه دیگه نمیدونم خاست ما رو بترسونه ک پول ای وی اف رو ب جیب بزنه یا واقعا گفته اگر بدونم با دارو و عمل درست میشه  این کارو میکنم ولی میترسم  پول وامو خراب کنیم و جواب نگیریم آخرش ب ای وی اف نیاز باشه  و پولمونم تموم کرده باشیم

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آخه  چشممام آب نمیخوره ب بارداری طبیعی خانم زنان گفت خخخیییلی ضعیفه دیگه نمیدونم خاست ما رو بتر ...

عزیزم خب وقتی دکتر گفته واریکوسل داره حتما باید عمل بشه..خیلیا بعد عمل خوب شدن...بعدم شما چرا دکتر دیگه نمیرید؟واسه عمل به این مهمی حتما نظر یه دکتر خوب دیگه هم بگیرید...بعدم به مراکز ناباروری مراجعه کنید...عجله ای کارنکنید

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید.

مراحل آی وی اف قشنگ اول ازخودت ازمایش قبل بارداری میگیرین .البته رحم باز عکس رنگی رفتی🤔.شوهرتم ازمایش میفرستن تا اسپرم هاشو شستشوبدن بفهمن چن درصد بعدش برا اون ۳الی ۶ ماهه دارومیدن برا تقویت برا توهم ال دی میدن با فولیک اسید اهن ویتامین دی اینا رومی خورید ۶ ماه بعدش روز دوم پری میری سونو تا ببین وضعیت تخمکاتو بعدامپول میدن روزی یدونه الی ۳ تا میزنی ازدورناف روز۱۰ سونومیشی بعدش میری تخمک کشی کنن توبیمارستان با بیهوشی بعدش استراحت وازشوهرت اسپرم میگیرن طی چن مرحله بعد میزارن باهم لقاح انجام بشه تا جنین تشکیل بشه هروقت خواستی میری برا انتقال.چن تا عکس دارم بزاربفرستم درباره ای وی اف قبل وبعدش

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
ای یو ای چه فرقی با ای وی اف داره کسی میدونه؟

خیلی فرق داره ای یوای راحتر هزینه اش کمتر ولی ای وی اف اووف خدا سرهیچ کس نیاره 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
ای یو ای چه فرقی با ای وی اف داره کسی میدونه؟

ای یو ای فقط اسپرم مرد و تقویت میکنن انتقال میدن ب رحم زن ولی اگگر مشکل مرد خیییلی بد تر باشه  فایده نداره با این کار اسپرم مردو تقویت میکنن تخمک زن رو هم میکشن  بیرون و با اسپرم لقاح انجام میدن بیرون از رحم توی آزمایشگاه اگر جنین تشکیل شد انتقال میدن ب رحم زن 

خیلی فرق داره ای یوای راحتر هزینه اش کمتر ولی ای وی اف اووف خدا سرهیچ کس نیاره 

شما میدونین از چ لحاظ بده