خانوما تورو خدا اگر میتونیم کمکم کنین من متاهلم زندگیم هم خوبه ولی وضع مالیمون اصلا خوب نیست و شوهرمم بچه دار نمیشه دکتر گفته واسه ای وی اف بیایید شاییید جنین تشکیل گرفت چون اسپرم شوهرم خیلی کم تحرک و ضعیفه الان هم اصلا پول نداریم و شوهرم داره وام میگیره واسه بچه چون خیییییلی بچه دوست داره منم دوست دارم ... ولی خیییییییلی میترسم خدای نکرده ای وی اف کنیم بعد بچه بیفته و یا جواب نگیریم و بچه دار ک نشیم پولمونم حدر بره و توی شرایط سخت مالی قرار بگیریم . اونوقت دیگه فکر نکنم بتونیم پول جور کنیم واسه ی بار دیگه تورو خدا اگر کسی ای وی اف کرده و اطلاعات داره بیاد از شرایط موندن و نموندن بچه بگه دلم آروم شه ( و اینکه من خودم هیچ مشکلی ندارم خدا رو شکر)
کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .
واینکه سنت خیلی کمه بیا برو پیش یه ارولوژی شاید مشکل شوهرت درمان داشت راههای درمانی اونو برید هم هزینش کمتره هم تا جواب بگیرید سنت بیشتر میشه اکثرا مشکل مردا با دارو یا یه عمل ساده حل میشه ولی حتما یه اورولوژیست باید ویزیت کنه آقاتو متخصص زنان نمیتونه خیلی نظر بده
۵۰ درصدم نمیشه😅 ولی تو سنت کمه مشکلیم نداری میشه ایشالا
وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واینکه سنت خیلی کمه بیا برو پیش یه ارولوژی شاید مشکل شوهرت درمان داشت راههای درمانی اونو برید هم هزی ...
دکتر کلیه و مجاری ادراری رفت گفت واریکوسل داره خفیف اگر عمل کنه ۳۰ درصد احتمال باروری رو زیاد میکنه ولی هنوز عمل نکرده بنظرتون عمل کنه بعد بریم ای وی اف؟ چند مدت بعد عمل ؟
کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .
خدا رو شکر خدا نگه داره برات ولی مرکز ناباروری کجا هست من فقط بیمارستان شهرمونو بلدم و توی ی شهر کوچ ...
ببین من یزدم که بروزترین مرکز ناباروریه ایرانه از جاهای مختلف میان اینجا شهر شمارو نمیدونم ولی هزینه هاش نسبت به جاهای خصوصی خیلی کمه...ولی عززم اول دنبال علت مشکل شوهرت توسط اورولوژیست باش شاید درمان داشت به این هزینه ها نیاز نبود
وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
عزیزم وقتی وضع مالیتون انقدر بده واسه چی میخواین بچه بیارین ? بچه هزینه داره الکی نیس که
عزیزم عکس قبل عملتو میتونی بذاری پوستت خراب نشد وزنت کم شد من باردارم و وزنم خیلی بالا رفته امید داشته باشم ب لاغری شرایط باشگاه ندارم با بچه کوچیک بنظرت سی دی بگیرم خونه ورزش کنم کافیه
خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم بذار تو دستام دوستت دارم پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
عزیزم عکس قبل عملتو میتونی بذاری پوستت خراب نشد وزنت کم شد من باردارم و وزنم خیلی بالا رفته امید داش ...
الان نو این گوشی ندارم عزیزم . نه مشکل پوستی نداشتم چون ورزش سنگین میکردم . ولی خب ریزش مو داشتم و ضعف شدید. اره چرا که نه تو خونه میتونی زومبا و ایروبیک کار کنی عالیه
( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون ) خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤