2777
2789
عنوان

میترسم☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 70 پست

واینکه سنت خیلی کمه بیا برو پیش یه ارولوژی شاید مشکل شوهرت درمان داشت راههای درمانی اونو برید هم هزینش کمتره هم تا جواب بگیرید سنت بیشتر میشه اکثرا مشکل مردا با دارو یا یه عمل ساده حل میشه ولی حتما یه اورولوژیست باید ویزیت کنه آقاتو متخصص زنان نمیتونه خیلی نظر بده

چقدر احتمال داره بچسبه 😭

۵۰ درصدم نمیشه😅 ولی تو سنت کمه مشکلیم نداری میشه ایشالا

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دختر عقل تو ازدس دادی قشنگ شوهرتو ببر پیش دکتر زنان اون خودش اونومیشونه سرجاش ازالان تواون امپولا روبزنی وای به حالت واسترسم داری ۱ درصم احتمال نداره بگیره اینا روبده شوهرت بخونه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
اولا آی وی در مراکز ناباروری خیلی کمتر میشه ها حدود ۳-۴ملیون بعدم اگه با استرس بری فایده نداره مطمئن ...

خدا رو شکر خدا نگه داره برات ولی مرکز ناباروری کجا هست من فقط بیمارستان شهرمونو بلدم و توی ی شهر کوچیکیم شاید نداشته باشه مرکز ناباروری نمیدونم بخدا

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

دکتر دارو داد گفت  تا اینا رو بخوره ک شااااییید بشه واسه ای وی اف آزمایش داد کلا ضعیفه ب ای یو ...

اگه ازطرف شما مشکل نباشه اون دوا های که گفتم بخوره زیر۳ ماه نتیجه میگیرین شوهرت چن سالشه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
خدا رو شکر خدا نگه داره برات ولی مرکز ناباروری کجا هست من فقط بیمارستان شهرمونو بلدم و توی ی شهر کوچ ...

کجایی اگه ازاطراف تبریز هستی دکترمعرفیت کنم تا عقل شوهرتو بیاره سرجاش

واینکه سنت خیلی کمه بیا برو پیش یه ارولوژی شاید مشکل شوهرت درمان داشت راههای درمانی اونو برید هم هزی ...

دکتر کلیه و مجاری ادراری رفت گفت واریکوسل داره خفیف اگر عمل کنه ۳۰ درصد احتمال باروری رو زیاد میکنه ولی هنوز عمل نکرده بنظرتون عمل کنه بعد بریم ای وی اف؟ چند مدت بعد عمل ؟

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

خدا رو شکر خدا نگه داره برات ولی مرکز ناباروری کجا هست من فقط بیمارستان شهرمونو بلدم و توی ی شهر کوچ ...

ببین من یزدم که بروزترین مرکز ناباروریه ایرانه از جاهای مختلف میان اینجا شهر شمارو نمیدونم ولی هزینه هاش نسبت به جاهای خصوصی خیلی کمه...ولی عززم اول دنبال علت مشکل شوهرت توسط اورولوژیست باش شاید درمان داشت به این هزینه ها نیاز نبود

۵۰ درصدم نمیشه😅 ولی تو سنت کمه مشکلیم نداری میشه ایشالا

سن منم ۱۸ بود نگرفت ازاسترس 

سن منم ۱۸ بود نگرفت ازاسترس 

ای وی اف؟ 

اره استرس نمیذاره دیگه

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

خانمایی که اطلاعات دارین از ای وی اف بهش جواب بدین..خودش میگه همه جوانبو سنجیده ومیخوان دست به کار شن..بهشون بگید بچه ها

ببین خانوم قبل ای وی اف برید طب سنتی دارو بگیرید شایدخدا خواست شوهرت بهتر شدو  بچه گیرتون اومد بدون ای وی اف

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید.
عزیزم وقتی وضع مالیتون انقدر بده واسه چی میخواین بچه بیارین ? بچه هزینه داره الکی نیس که 

عزیزم عکس قبل عملتو میتونی بذاری پوستت خراب نشد وزنت کم شد من باردارم و وزنم خیلی بالا رفته امید داشته باشم ب لاغری شرایط باشگاه ندارم با بچه کوچیک بنظرت سی دی بگیرم خونه ورزش کنم کافیه

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
عزیزم عکس قبل عملتو میتونی بذاری پوستت خراب نشد وزنت کم شد من باردارم و وزنم خیلی بالا رفته امید داش ...

الان نو این گوشی ندارم عزیزم . نه مشکل پوستی نداشتم چون ورزش سنگین میکردم . ولی خب ریزش مو داشتم و ضعف شدید. اره چرا که نه تو خونه میتونی زومبا و ایروبیک کار کنی عالیه 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤