خانوما تورو خدا اگر میتونیم کمکم کنین من متاهلم زندگیم هم خوبه ولی وضع مالیمون اصلا خوب نیست و شوهرمم بچه دار نمیشه دکتر گفته واسه ای وی اف بیایید شاییید جنین تشکیل گرفت چون اسپرم شوهرم خیلی کم تحرک و ضعیفه الان هم اصلا پول نداریم و شوهرم داره وام میگیره واسه بچه چون خیییییلی بچه دوست داره منم دوست دارم ... ولی خیییییییلی میترسم خدای نکرده ای وی اف کنیم بعد بچه بیفته و یا جواب نگیریم و بچه دار ک نشیم پولمونم حدر بره و توی شرایط سخت مالی قرار بگیریم . اونوقت دیگه فکر نکنم بتونیم پول جور کنیم واسه ی بار دیگه تورو خدا اگر کسی ای وی اف کرده و اطلاعات داره بیاد از شرایط موندن و نموندن بچه بگه دلم آروم شه ( و اینکه من خودم هیچ مشکلی ندارم خدا رو شکر)
کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .
تو رو خدا در مورد اینکه چند درصد میمونن بچه ای وی افی بهم بگین دیگه مجبورم نمیدونم چیکار کنم
خب میمونت بستگی داره بچسبه یا نه
وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
اگه نظر منو میخوای با این سنی که داری اگه همه چی هم رو براه بود نباید بچه میاوردی اون وقت وضع مالیتون خوب نیست...یکیتون مشکل داره بازم میخوای بچه بیاری نکن عزیز من نکن دخترم زندگی بچه بازی نیست خطا کردن تو این سن کم تو رو شوهر دادن تو دنباله رو خطا دیگران نباش یه آدم عاقل تو فامیلتون پیدا کن بگو بشینه با شوهرت حرف بزنه شما از هیچ لحاظی شرایط داشتن بچه رو ندارید
همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم
اولا آی وی در مراکز ناباروری خیلی کمتر میشه ها حدود ۳-۴ملیون بعدم اگه با استرس بری فایده نداره مطمئن باش که میشه من رفتم واسه آی یو آ همه میگفتن احتمالش خیلی کمه همون مرکزم مدام از تاریخ مراجعه بعدی میگفت که یعنی سری بعد که پریود شدی مطمئن بود آی یو آ جواب نمیده ولی من واسه بعد آی یو آ کلی برنامه ریزی کردم مرخصیمو گرفتم تاریخ زایمانم مشخص کردم همون ماهم حامله شدم مامای مرکزمونم از تعجب شاخ درآورد الانم ۷ ماهمه