2777
2789
عنوان

میترسم☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 70 پست

تو رو خدا در مورد اینکه چند درصد میمونن بچه ای وی افی بهم بگین دیگه مجبورم نمیدونم چیکار کنم

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

تو رو خدا در مورد اینکه چند درصد میمونن بچه ای وی افی بهم بگین دیگه مجبورم نمیدونم چیکار کنم

خب میمونت بستگی داره بچسبه یا نه

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بارداری هزینه اش کم نیستا مخصوصا اگه با آی وی اف بارداربشی داروهاش سم سام آور.اگه تهرانی فک کنم جایی تازگیا بازکردن رایگان یا جاهای دولتی انجام بدین خیلی خرجتون نزنه بالا.به شوهرت شیرخرنوب بخر بده بخور ویتامین e بخر روزی ۳ تابخوره تخم مرغ مرغ سیاه روگیربیارین بخوره عسل بخوره معجون درس کن بخوره بعدش آی یوآی کنین هزینه اش کمتر ۱تومن اگه نشد برین آی وی اف خیلی عجله نکنید خدا خودش میده سروقتش 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

اگه نظر منو میخوای با این سنی که داری اگه همه چی هم رو براه بود نباید بچه میاوردی اون وقت وضع مالیتون خوب نیست...یکیتون مشکل داره بازم میخوای بچه بیاری نکن عزیز من نکن دخترم زندگی بچه بازی نیست خطا کردن تو این سن کم تو رو شوهر دادن تو دنباله رو خطا دیگران نباش یه آدم عاقل تو فامیلتون پیدا کن بگو بشینه با شوهرت حرف بزنه شما از هیچ لحاظی شرایط داشتن بچه رو ندارید

همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم

اولا آی وی در مراکز ناباروری خیلی کمتر میشه ها حدود ۳-۴ملیون بعدم اگه با استرس بری فایده نداره مطمئن باش که میشه من رفتم واسه آی یو آ همه میگفتن احتمالش خیلی کمه همون مرکزم مدام از تاریخ مراجعه بعدی میگفت که یعنی سری بعد که پریود شدی مطمئن بود آی یو آ جواب نمیده ولی من واسه بعد آی یو آ کلی برنامه ریزی کردم مرخصیمو گرفتم تاریخ زایمانم مشخص کردم همون ماهم حامله شدم مامای مرکزمونم از تعجب شاخ درآورد الانم ۷ ماهمه 

خیلی شرایط لازم تا جنین تورحم تو بگیره ها معایب کار روهم بسنجین .ماهم عجله داشتیم عین شما رفتیم چن تا دکترگفت بشینین سرجاتون این دارو ها روبخورین این راه هاروبرین بعد۱ سال صبرکنین نشد برین آی وی اف .اگه تخمگزاری شما بهتر باشه زودترنتیجه میگیرین

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
اگه نظر منو میخوای با این سنی که داری اگه همه چی هم رو براه بود نباید بچه میاوردی اون وقت وضع مالیتو ...

هیییییچ فایده ای نداره فرهنگ اونجایی ک ما زندگی میکنیم اصلا خوب نیست سنتی و قدیمی فکر میکنن ب هر کی بگم میگن بچه بیار 😕

بارداری هزینه اش کم نیستا مخصوصا اگه با آی وی اف بارداربشی داروهاش سم سام آور.اگه تهرانی فک کنم جایی ...

دکتر دارو داد گفت  تا اینا رو بخوره ک شااااییید بشه واسه ای وی اف آزمایش داد کلا ضعیفه ب ای یو ای نمیرسه فکر کنم خیییلی ضعیفه