2777
2789
عنوان

میترسم☹☹

654 بازدید | 70 پست

خانوما تورو خدا اگر میتونیم کمکم کنین من  متاهلم زندگیم هم خوبه ولی وضع مالیمون اصلا خوب نیست  و شوهرمم بچه دار نمیشه دکتر گفته واسه ای وی اف  بیایید شاییید جنین تشکیل گرفت چون اسپرم شوهرم خیلی کم تحرک و ضعیفه  الان هم  اصلا پول نداریم و شوهرم داره  وام میگیره   واسه بچه چون خیییییلی بچه دوست داره  منم دوست دارم ... ولی خیییییییلی میترسم خدای نکرده ای وی اف کنیم بعد بچه بیفته و یا جواب نگیریم و بچه دار ک نشیم پولمونم حدر  بره و توی شرایط سخت مالی قرار بگیریم . اونوقت دیگه فکر نکنم بتونیم  پول جور کنیم واسه ی بار دیگه   تورو خدا اگر کسی ای وی اف کرده و اطلاعات داره  بیاد از شرایط موندن و نموندن بچه بگه دلم آروم شه ( و اینکه من خودم هیچ مشکلی ندارم خدا رو شکر)

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

عزیزم وقتی وضع مالیتون انقدر بده واسه چی میخواین بچه بیارین ? بچه هزینه داره الکی نیس که 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
عزیزم وقتی وضع مالیتون انقدر بده واسه چی میخواین بچه بیارین ? بچه هزینه داره الکی نیس که 

من میدونم ولی شوهرم گوش نمیده خیییییلی جدیه واسه بچه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هزینه ای وی اف چقدره

ما رو گفتن چون خودت مشکل نداری و ی طرح کمک ب زوج های نابارور هم اومده دیگه با دارو ها و اینا کلا ۱۰ میلیون اینجور ولی هر کس فرق داره

بچه دار نشو بچه خرج داره لباس میخواد پوشک میخواد بعدا همه چیز میخواد یه ادم رو بدبخت نکن خواهش میکنم

منم همین نظرو دارم با وجود اینکه خیییلی بچه دوست  دارم  ولی شوهرم ...

منم همین نظرو دارم با وجود اینکه خیییلی بچه دوست  دارم  ولی شوهرم ...

قانعش کن چون اگه جواب ندادی شما میمونین کلی وام اگه هم بشه کلی خرج دارو و اینا که بچه رو نگه دارین که اگه به سلامتی بیاد دنیا بیشتر از اون واقعا من جاش بودم بهش فکر نمیکردم

۱۷ میدونم سنم کنه ولی حریف شوهرم نمیشم بخدا

خب شوهرت چند سالشه.

بشین باهاش منطقی صحبت کن خیلی سنتون کمه بعدا کلی فرصت هست بچه آوردن الکی نیست خیلی خرج داره.برای شمام خوب نیست تو این سن بهش بگو آمادگی نداری

خب شوهرت چند سالشه. بشین باهاش منطقی صحبت کن خیلی سنتون کمه بعدا کلی فرصت هست بچه آوردن الکی نیست خ ...

فایده نداره خیییلی حرف زدیم ولی آخرش فقط میگه بچه عشقه