خانوما تورو خدا اگر میتونیم کمکم کنین من متاهلم زندگیم هم خوبه ولی وضع مالیمون اصلا خوب نیست و شوهرمم بچه دار نمیشه دکتر گفته واسه ای وی اف بیایید شاییید جنین تشکیل گرفت چون اسپرم شوهرم خیلی کم تحرک و ضعیفه الان هم اصلا پول نداریم و شوهرم داره وام میگیره واسه بچه چون خیییییلی بچه دوست داره منم دوست دارم ... ولی خیییییییلی میترسم خدای نکرده ای وی اف کنیم بعد بچه بیفته و یا جواب نگیریم و بچه دار ک نشیم پولمونم حدر بره و توی شرایط سخت مالی قرار بگیریم . اونوقت دیگه فکر نکنم بتونیم پول جور کنیم واسه ی بار دیگه تورو خدا اگر کسی ای وی اف کرده و اطلاعات داره بیاد از شرایط موندن و نموندن بچه بگه دلم آروم شه ( و اینکه من خودم هیچ مشکلی ندارم خدا رو شکر)
کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .
عزیزم وقتی وضع مالیتون انقدر بده واسه چی میخواین بچه بیارین ? بچه هزینه داره الکی نیس که
( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون ) خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
منم همین نظرو دارم با وجود اینکه خیییلی بچه دوست دارم ولی شوهرم ...
قانعش کن چون اگه جواب ندادی شما میمونین کلی وام اگه هم بشه کلی خرج دارو و اینا که بچه رو نگه دارین که اگه به سلامتی بیاد دنیا بیشتر از اون واقعا من جاش بودم بهش فکر نمیکردم